Mposibilul devine posibil. Procesorul pentru aplicatii Samsung Dual Core este raspunsul ultra rapid pentru performanta mobila, oferind multitasking de mare viteza, incarcarea rapida a paginilor Web, viteze de reactie mari, o interfata pentru utilizator mai simpla, editarea de imagini cu viteza remarcabila si jocuri de inalta performanta. Cu capacitatea sa de codare/decodare extrem de rapida, care permite filmarea si redarea tuturor videoclipurilor (1080p / 30 cps), eclipseaza celelalte procesoare Dual Core. Transmiterea impecabila a videoclipurilor sau a muzicii se imbunatateste considerabil datorita standardului wireless super rapid HSPA de 21 Mbps. Putere de procesare uimitoare, performanta uimitoare. asta cred eu. funda?
Merita cumparat parerea mea. Are sistemu de operare foarte bun.Ai tot ce iti trebuie pe el.
Merita cumparat iti garantez pentru el.
Funda?
Eu zic ca e foarte bun are android pe el wifi memorie bunicica merita achizitionat
Un telefon foarte bun performant inteligent are un ecrat tactil foarte bun o camera foarte buna un android bun si anul trecut muream toti dupa el
E ok. Mie imi convine ca poti sa folosesti cartele normala la el, nu de-aia mica. Se misca bine, are camera buna, ecran mare si baterie ok. Plus ca suporta si ultima versiune de android.
Este unul dintre cele mai bune telefone la ora actoala zic eu si cred ca merita sa fie cumparat
Foarte bun, rezistent... Eu il am de 1 an, l-am scapat [fara husa] de vreo 20 de ori, nu are nicio zgarietura. Daca vrei sa-l cumperi, ti-l recomand. Daca te intereseaza culoarea, parerea mea, ia-ti negru. Eu am alb si acum vreau sa-l schimb pe unul negru. Plus ca nu se murdareste asa de repede...
///Funda? \\\
Merita deoarece este un telefon cu marime accesibila poti sa-l folosesti sa-ti download-ezi aplicati utile gen autocad, etc.
Mersi. eu scap telefonul pe jos destul de des si e un avantaj daca nu se strica...
Este un telefon foarte bun, dar iti recomand un Allview p5 alldro ( e foarte bun, eu o sa mi-l cumpar in ianuarie ), plus ca Allview e mai ieftin ( 999 lei, camera de 8 mpx, procesor de 1 GHz dual core.memorie interna 4gb si android 4.0.4)
E un telefon bun. Touch-ul merge usor si nu se strica. te sfatuiesc si eu sa il ei. Are multe aplicatii si e rezistenta carcasa. E cam subtire, dar daca ai grija, va tine mult! :* Sper sa iti fie folosiotor
Scuze. iti dau funda daca imi zici de unde ai copiat textul. nu cred ca l-ai scris tu.
Ok ok. am scris numele la telefon pe internet si am gasit acolo o descriere.
Bine. era mai simplu daca imi dadeai link-ul. oricum, ti-am promis funda... felicitari!