| ciufuliciiii a întrebat:

Ce parere aveti despre Sanziana Buruiana? Dar despre Bianca Dragusanu?

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Ambele sunt nişte paraşute desfrânate. Bianca a avut noroc cu Cristea, că altfel nu mai era aşa faimoasă. A, ba da, ar mai fi fost. Într-un univers paralel, cam a cel în care trăim noi, paraşutele astea aşa câştigă faima: cu silicon şi dezbrăcare. Poate au şi norocul să se îndrăgostească vreun star de ele.
Unde ne îndreptăm noi oare cu România asta?

Numai bine!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere poti sa ai despre niste femei care se culca cu tot felul de barbati si in afara de silicoane nu mai au nimic altceva?

| logatcamembru a răspuns:

1+1=2 curv*...pup:*

| Chris a răspuns:

Sunt doua femei lipsite de profunzime, fara nimic de notabil de spus. A, si foarte promovate, totusi...

| Ramo80 a răspuns:

Bianca Dragusanu nu este o femeie urata, a cam exagerat cu buzele ce-i drept dar arata bine. Nu ma deranjeaza ca are silicoane, am o gramada de cunostinte cu implant de silicon si nu mi se pare mare lucru. In privinta caracterului ei sau a trecutului ei, nu ma intereseaza, nu face parte din familia mea. Pe mine una nu ma deranjeaza cu nimic cele doua, nu fac parte din viata mea sa ma afecteze greselile lor. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui. Pana la urma, Bianca a ajuns probabil acolo unde si-a dorit si ii place viata ei.

| ciufuliciiii explică (pentru logatcamembru):

Da,exact

| PiticaLuiGeo a răspuns:

Sunt 2 pitipoance...sanziana a avut noroc cu adriana bahmuteanu...iar bianka cu bote ca daca el nu se indragostea de ea acum era o taranca

Întrebări similare