Eu personal am o parere proasta despre sarbatorile importate.
ele sunt acceptate de cultura romaneasca, dar sunt acceptate fortat din doua motive. Unul este cel economic. Atat Halloween si Sf Valentin sunt impinse de la spate in primul rand de agentii economici care incearca sa vanda si un rahat cu fundita in perioada respectiva.
Al doilea motiv sunt tinerii atat de atrasi de mirajul asta american si totali lipsiti de o educatie in spirit national. Adica de ce putem sarbatori Sf Valentin si nu Dragobetele? Simplu pentru ca majoritatea nici nu stiu ce e ala Dragobete si nici nu le pasa ca nu vine de la americani
De ce nu? Se accepta acum si schimbarea de sex. Mai mult decat atat ce vrei?
Este o idee interesanta aceasta sarbatoare numita "hallowen". Perfect pentru a ne face cu bomboane in plus.
Nu o sa fie in nici un caz la fel de populara in tara noastra ca o traditie. Halloween e doar asa o sarbatoare de fite daca stii cum zic.
"Halloween e doar asa o sarbatoare de fite daca stii cum zic."
Te-ai documentat despre Halloween si ce reprezinta?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween
Sincer tineretul este foarte incantat insa cei invarsta nu prea sunt de acord.Dar in ziua de azi tineretul face ce vrea,,, deci la un moment cred ca o sa fie acceptata insa si alte tari poate lua unele obiceiuri de la noi
Sincer tineretul este foarte incantat insa cei invarsta nu prea sunt de acord.Dar in ziua de azi tineretul face ce vrea,,, deci la un moment cred ca o sa fie acceptata insa si alte tari pot lua unele obiceiuri de la noi