Ciudati,totusi nu inteleg de ce ai invata sa scrii cu mana stanga in loc de dreapta.
Sau facut niste studii care au demonstrat ca persoanele stangace sunt mai destepte dar mor mai repede decat un dreptaci...
Da, de obicei cei stangaci se nasc asa. Am si eu cateva fete in clasa asa. Sunt oameni la fel ca toti restul numai ca scriu cu mana stanga nu-i mare lucru. Mie mi se pare chiar interesant, avand in vedere ca am incercat si eu sa scriu cu stanga atunci cand am avut mana dreapta in ghips. Mi-ar placea sa pot face lucruri cu ambele maini sau macar pentru o zi sa fiu stangace. Cred ca e altfel si multi stangaci scriu foarte frumos!
Am auzit si eu asta. Nu stiu cat de adevarat o fi, nu-l speria pe bietul om
Parere despre stangaci?
Nu vrei o parere si despre primul pas pe care il faci cand mergi?
Daca scrii cu stanga scrii cu stanga, ce parere pot sa am?
A fi stangaci nu reprezinta o drama, nici un defect.
Stii ca si Mihai Viteazul era stangaci?
P.S. Nu intamplator ti-am dat acest exemplu.
Tie iti trebuie mai mult curaj si mai multa incredere in fortele proprii. Stii tu de ce.
Cred ca ti-a fost destul de greu sa inveti sa scrii cu stiloul,nu? Din cate am observat scrierea cu mana stanga,de la stanga spre dreapta,se face putin mai greoi, deoarece trebuie sa-ti sprijini mana peste randurile scrise deja si daca nu este uscat, se degradeaza scrierea, dar din moment ce a-i reusit, te felicit.Este de admirat si faptul ca poti sa-ti adaptezi dexteritatea si pentru mana dreapta,deoarece sunt anumite scule/dispozitive,masini, construite pentru dreptaci(Masinile cu volan pe partea stanga, au maneta schimbatorului de viteza pe partea dreapta; coasa, are manerul acela curbat de pe coada construit pentru mana dreapta)deci admir persoanele care reusesc sa se descurce, fiind stangaci.Respecte
Condus? Am numai 11 ani, mai am de asteptat pentru experienta volanului...
Şi eu sunt stângace, şi deşteaptă Mie mi se par ciudaţi cei care scriu cu mânna dreaptă dar asata e partea a doua. când eram mai mică, bunica mea care e învăţătoare mi-a legat mâna stângă la spate şi m-a pus să scriu cu dreapta. După doi ani de încercări, s-a dat bătută zicând"Fata asta are voinţă!"
N-am o părere despre stângaci, că nu fac generalizări aiurea. Am întâlnit şi stângaci de treabă, inteligenţi dar şi stângaci idioţi. Mâna cu (,) care scrii nu e un criteriu relevant pentru mine.
Statisticele spun că-s mai inteligenţi decât dreptacii, că ar avea corpul calos cu 11% mai mare, la fel ca ambidextrii.
Eu prefer să-mi folosesc ambele mâini, sunt chestii pe care le pot face bine doar cu una şi chestii care le fac foarte bine cu amândouă.
Și eu scriu cu stânga, însă asta nu înseamnă că sunt mai ciudată.
Sunt la fel ca ceilalți.