| CookieDiamond a întrebat:

:)) Ce parere aveti? :)) lumea care face asa ceva e sanatoasa :)) http://tathoo.blogspot.com/2007_09_01_archive.html

Răspuns Câştigător
| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Așa gândesc bogații care nu mai au ce face cu viața lor, au de toate, așa că se sinucid, iau droguri, se îmbracă ciudat ori își fac tatuajele acestea.Recunosc că un tatuaj mic și de bun gust este permis, dar așa ceva...

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le place sa le fie de bine dar cand imbatranesc o sa se vada urat

| pwp a răspuns:

Unul micut nu strica, dar scei oameni la care tatuajul se intinde pe juma de corp chiar nu sunt sanatosi!
pa-pa!love struck

| CookieDiamond explică:

happy nu ma refeream ca sunt nebuni daca isi fac un tatto mic laughing spuneam asa sa nu te extinzi pe tot corpul. happy

| deniii_1832 a răspuns:

Hmm...Acuma.nu pot zice ca nu is sanatosilaughing. Da` totusi. un pic de discretieoh go on.Sincer nu imi plac.big grin Dar fiecare cu gusturile lor.Si mie imi comenteaza unele pitipoance de ce port skates si blugi largi si etcthinking Da.sunt fata.Si ce are? Ascult heavy metal, screamo si etc. Ce are asta de aface cu ele? Le deranjeaza ca nu ascult INNAlaughing?
Acum sa ravenim la oile noastre... Da sunt sanatoare dar mi se pare ca acele tatuaje sunt niste prostii.big grin

| hallo a răspuns:

Da mie mi se par ff tari cu toate ca nu am vazut decat un tatuaj care mi-a placut pe blogul ala deci am vb asa in general big grin xD uitate si tu la miami ink sau la la ink si poate o sa iti schimbi parerea despre tatuaje happy

| emilie_8883 a răspuns:

Tatoouriileee sunt "la moda" dar o sa treaca ...totusi si eu vreau sa`mi fac un tatuaj. dar prietenii mei spun ca nu sunt sanatoasalaughing. deci lumea nu e sanatoasabig grin.