Mă scot din sărite întrebările de genul ăsta. Voi chiar aveţi impresia că oricine are habar de imbecilitătile de care vorbiţi?
Ador telenovela de aceea sunt la episodul 19 :X:X. nu am rabdare sa ma uit la tv. au loc multe rasturnari de situatie, insa in final alejandra va ramane cu david, cu toate ca o sa se indragosteasca de esteban si isi da seama ca nu o merita.
si tie iti place?
abia astept sa o urmaresc pana la final :X :X
Mie una imi place, desi nu imi pot da seama de deznodamant doar dupa 3 apisoade.
Imi place ff mult serialul si cred ca Alejandra va fi impreuna cu David la final si ca bogatasii aia rasfatati nu o sa o sfarseasca prea bine
Chiar nu inteleg spineshivers ce te deranjeaza...raspunde numai cine doreste.Nu te-am obligat. Ce crezi? ca tuturor le plac intrebarile tale.Deznodamantul va fi destul de tragic(moartea lui Esteban) dar si foarte fericit(iubirea dintre Alejandra si David).
Mie imi place foartee mult:X
chiar daca am vazut doar 3 episoade...so0perr
Alejandra si David:X:X
E super filmu ...imi pare rau de esteban ca se sinucide
izabella va ramane cu gabriel, mama lui alejandra o va omor Monica, alejandra va afla cine a violat-o, si ea va ramane cu david din pacate
mi-ar fi placut sa ramana si in film cei doi impreuna [alejandra si esteban] nu numai in viata reala
happyorsad întreabă:
veronica_7658 întreabă: