| Cortex a întrebat:

Ce pot face pe pc ca sa-mi ocup timpul liber? Ceva sa ma faca sa evoluez dintr-un anumit punct de vedere, ceva care sa-mi ocupe timpul intr-un mod productiv.

9 răspunsuri:
| PaulSergiu a răspuns:

Fa sondaje plătite pe internet

| MajinVegeta a răspuns:

Poti sa citesti carti, sa joci jocuri multiplayer, sa te uiti la clipuri/filme.

| Cortex explică (pentru MajinVegeta):

Carti citesc, iar restul sugestiilor nu vad cum m-ar ajuta in vreun fel.

| Cortex explică (pentru PaulSergiu):

Nu vad cum m-ar ajuta asta.As raspunde la niste intrebari, e prea simplu.

| MajinVegeta a răspuns (pentru Cortex):

Exista mai multe tipuri de filme/clipuri din care poti invata multe sau care sa-ti ridice moralul sau sa te faca sa vezi lumea cu alti ochi (ex: clipuri motivationale, inspirationale. uite un exemplu de clip: "pay it forward" gasesti pe Youtube.), iar prin jocurile multiplayer poti cunoaste oameni din toate colturile lumii, poti invata sa vb si alte limbi, poti chatui, sau chiar vb pe teamspeak, discord sau alte aplicatii, testandu-ti abilitatile in legatura cu o limba care nu e nativa, sau chair si cu cea nativa. tonguewinking

| PaulSergiu a răspuns (pentru Cortex):

Nu cum sa iti zic, dar daca stai la pc si faci un amarat de sondaj esti platit cu 20 de euro acum faci ce crezi

| Cortex explică (pentru PaulSergiu):

Am inteles. Poti sa-mi dai un site unde pot face ace lucru?

| Superior a răspuns:

Smr esti la fel de praf ca restul fara suparare, mie sila si jena de rasa umana cand aud oameni care trebuie sa faca ceva "productiv" non-stop. de fapt la ce te astepti tu sa fie productiv? orice ar fi sunt sigur ca e de cultura generala, si nu e deloc productiv, ca oricum mori cu ele in cap peste 40 de ani si n-ai facut nimic.

| PaulSergiu a răspuns (pentru Cortex):

Marketagent.com

Întrebări similare