| rubu2002 a întrebat:

Ce pot sa scriu in jurnalul meu? In afara despre mine, si ce fac in fiecare zi... puteti sa-mi spuneti, please?

Răspuns Câştigător
| AnneOkay a răspuns:

Incearca sa scrii lucruri din inima. Nu trebuie sa ai anumite "teme". E jurnalul tau nu revista happy.
Eu spre exemplu, lipesc "amintiri" din acea zi/saptamana ( biletele, desene, ambalaje sau poti printa un mesaj primit pe telefon sau pe o retea de socializare ).
De asemenea, poti scrie citate, bancuri in unele colturi ale paginii. happy Cand vei recitii jurnalul si o sa vezi cat de suparata erai in acea zi, dar ca totusi ai avut puterea sa zambesti, o sa fii mandra de tine. tongue

5 răspunsuri:
| SerbanElyan a răspuns:

Orice. Da-i funda annei, mi se pare un raspuns foarte bun. tongue laughingwinking big grin

| diuluss a răspuns:

E aproape o prostie sa scrii lucruri banale pe care la faci in fiecare zi. Scrie ceva ce va deveni o amintire placuta, peste ani, cand vei reciti jurnalul. Scrieti gandurile, sentimentele, luptele interioare, obstacolele, viziunea ta despre viata in acel moment, idei, sprante, cum crezi ca va fi viata ta in viitor etc.

| CopilBre a răspuns:

Poti sa scrii sentimente, amintiri sau ce ti-ai dori sa se intample in viitor, etc.