| Razvan_Aly_1996 a întrebat:

Ce poti face pe pc in timpul liber INAFARA de stat pe mess, facebook, cs si alte chesti. Spuneti-mi un site ceva interesant aplicatii pentru pc orice.

Răspuns Câştigător
| MitroKta a răspuns:

Daca iti place sa creezi... Descarca google sketchUp si cauta tutoriale pe youtube. Dar sunt tutoriale si pe pagina google de unde se descarca sketchup. Aceasta aplicatie se ocupa cu 3d modeling- desen 3d. Eu chiar mi-am modelat casa in el- adica dupa casa reala mi-am desenat una in sketchup, iar unui prieten i-am facut modelul viitoareai lui case- adica invers fata de cazul meu.
Ce sa iti zic, este foarte interesant, intuitiv, usor de lucrat in el; daca iti plac lucrurile de felul asta te vei dezlipi greu de el.

13 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Sa raspunzi la intrebari pe TPU big grin

| jogabonito a răspuns:

Pai u nu ai un hoby preferat incearca ce iti place tenis de masa ii fain pe vremea asta

| 010123 a răspuns:

Sa te joci pe www.friv.com sau www.cartoonnetwork.com.

| valentingb a răspuns:

Daca nu poti iesi din casa incearca sa inveti ceva folositor pe calculator. Iti place sa desenezi - invata photoshop, sa inventezi - invata Autocad, sa faci muzica, etc. Ceva folositor.

| Miki280 a răspuns:

Uite-te la filme ( pe divxonline de exemplu), la desene animate pe you tube ( Viata cu Louie, Copii de la 402), citeste o carte ( iar daca nu iti place macar incearca, poate iti gasesti o noua pasiune) vorbeste cu prietenii.

| Pricked a răspuns:

Stai pe TPU.
Poti viziona filme/seriale.

Bafta!

| Razvan_Aly_1996 explică (pentru MitroKta):

Da-mi idu-l tau sa te intreb ceva

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| MitroKta a răspuns (pentru Razvan_Aly_1996):

Pai trimite-mi mesaj pe privat ca nu prea sunt pe mess.

| Razvan_Aly_1996 explică (pentru MitroKta):

Nu pot pentru ca am rank prea mic vroiam sa ma ajuti putin la inceput pentru ca e cam greu sa lucrezi in program dar as vrea sa invat pare interesant

| MitroKta a răspuns:

Tot ce pot sa iti spun e sa urmezi tutorialele de la google- acolo de unde descarci programul sunt si tutorialele, pe diferite nivele. Incepe cu cele simple. Asa am invatat si eu. Succes!

| Carmen100 a răspuns:

Stai pe TPU