Fiecare baiat este diferit in felul lui si totodata special, la fel si in cazul fetelor.
Unele pun mai mult accent pe aspectul fizic, altele nu. Si sunt de parere ca, ce se aseamana se aduna!
Si oricum baietiilor frumosi si care au ceva in cap nu le trebuie prea multe zorzoane.
Dar, ca sa-ti raspund la intrebare, eu le prefer pe amn2. Adica, blugi, tenesi, dar nu-i sta rau nici cu un ceas/lant.
Eu prefer stilul simplu la un baiat un ceas si un lant arata frumos cand il poarta un baiat... doar atat nu mai mult ...doar nu ii fata sa isi puna atatea accesorii oricum sunt si baieti care poarta cercei in ureche, lanturi, ceasuri, bratari, inele, etc. prin accesoriile astea ei se cred smecherii considera ca sunt in pas cu moda dar nu e deloc asa. baiatul trebuie sa fie cat mai natural :X
Si este bine ca baiatul sa fie mai retras? adica, indiferent cu lumea... cu castile in urechi, sapca intoarsa intr-o parte pe cap, privind inainte si uitandu-se parca prin tine? de regula stand intr-un loc( o banca) singur cu castile in urechi uitandu-se la altii cum se distreaza? ceva genul baiatul ciudat cu acel ceva special?
Nu este bine nici sa fie retras, baietii de obicei sunt mai tupeisti. acum depinde de caracterul fiecaruia ... viata trebuie traita la maxim, trebuie sa ne distram atata timp cat avem sansa :X indiferent trebuie sa fii doar cu cel care merita.
indiferenta doare cel mai tare
!
fiecare persoana are ceva special trebuie doar sa incerci sa o cunosti sa incerci sa porti o discutie cu acea persoana.
anonim_4396 întreabă: