Păi zilnic muncă! Sâmbăta duminică acasă ca toată lumea de la muncă, Bine înțeles mai ies să alerg în parc mai mereu Sâmbăta și Duminica doar, ies la alergat efort fizic alergat, sport.
Acum am liber până pe 5 ianuarie liber ca toată lumea de la muncă.
Am sărbătorit cu nepoți mei și cele 2 nepoate, le-am loat jucării și dulciuri, fiindcă încă sănt mici le-am loat ce am putut și știut și eu, că le poate aduce bucurie și fericirea Adevărată unor copii ce ar face orice unchi la rândul său pentru nepoți și nepoatele lui apoi am mers acasă.
Nu prea am zile monotone mereu am câte ceva de făcut ori prin casă curățenie, ori ma duc în parc să alerg, sau ascult puțină muzica și mă culc fiindcă știu că de luni sunt la muncă! și am destule responsabilități ca ori și ce om.
Eu sincer am concediu pana pe 6 ianuarie si sarbatorile astea ma deprima si m-am cam plictisit. Astept doar sa treaca si sa nu mai aud peste tot lucruri de genul ca trebuie sa gatim nu stiu ce, sa mergem sa petrecem nu stiu unde, e cam mare presiunea asta sociala
Eu dorm de le rup, pentru ca mi-am dat tot programul peste cap ca sa fiu cu toata casa OK pentru sarbatori si cu bucate. Dorm, lucrez, am proiecte extra / personale, ma uit la film, ies in oras si imi fac o lista cu ce am vrut de la 2024, ce am obtinut si ce pot face in 2025
Asa este cam mare presiunea sociala in ultima perioada.
Niciunul. De obicei munceam toata ziua si dormeam mult in week-end-uri. In zilele monotone nu incerc sa ma inveselesc, le accept asa cum sunt, imi place linistea.
anonim_4396 întreabă: