Pai nu stiu ce vrei sa spui prin "program de scris pe cvalculator", dar cred ca cel mai bun e Microsoft Word... cel mai sigur il ai deja in pc Il gasesti in meniul Start-All programs-Microfost Office si ai mai multe...trebuie sa alegi Microsoft Word. Sper ca la asta te refereai
Sa inveti sa scrii la tastatura, sau program gen word(adica suita office)?
Pentru suita office recomand ca alternativa free : OpenOffice http://ro.openoffice.org/
Pentru cei care zic ca Microsoft Office(inclusiv Word) se gaseste automat in calculator le transmit sa mai invete. Microsoft Windows si Microsoft Office sunt 2 produse care se cumpara separat si plateste o suma de bani pentru fiecare. Adica instaland Windowsul NU se instaleaza automat si Word(adica suita office de la Microsoft).
Mi-e foarte clar ca userii care au zis prostia sunt useri la care a venit vecinu de la 2 si le-a instalat Windowsul + Wordul separat dupa aia. Nu mai induceti lumea in eroare!
Pe situl dat de tine sunt virusi am incercat si antivirusul mia reactionat la pericol
Am nevoie de un program in care sa-mi transcriu manuscrise pentru editura. Deci pe formula clasica, cratime, diacritice etc. Se pare ca, de fapt, am pus o intrebare