| buhu a întrebat:

Ce sa fac 9 ore in avion?

Răspuns Câştigător
| DarkRevenge a răspuns:

Asculta muzica, citesti sau te uiti la un film(daca ai laptop)big grin

14 răspunsuri:
| NimeniNuExist a răspuns:

Sa te uiți pe pereți

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dormi, mananci, citesti, te uiti la un film

| ombladon a răspuns:

Pai stai, asculti muzica, mai deschizi geamul sa iei aer...

| Felys a răspuns (pentru ombladon):

Daca tot deschide geamul, sa se doteze si cu o parasuta, asta pentru aterizare lina

| TrololollPrettyDevil a răspuns (pentru DarkRevenge):

Nu ai voie cu aparatura in avionwinking

| TrololollPrettyDevil a răspuns (pentru DarkRevenge):

Sa zbori.

| AliGab a răspuns (pentru TrololollPrettyDevil):

Cine ti-a spus ca nu ai voie cu aparatura in avion? Nu ai voie sa le ai conectate la antene si sateliti (gen wireless activat) dar asta nu inseamna ca nu ai voie cu ele in avion. Ba chiar este recomandat sa nu tii aparate in bagajul de cala ca sa nu le strici sau sa ti le fure daca te duci intr-o destinatie cu probleme de acest gen

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TrololollPrettyDevil):

Ba chiar ai voie. Ca nu ai voie sa foloseste undele radio de la ele, gen wireless sau 3g si nu ai voie sa le folosesti in timpul aterizarii si decolarii e alta treaba. dar nu te opreste nimeni sa te uiti la un film pe tableta sau laptop

| Ghknn a răspuns:

Dormi.

| TrololollPrettyDevil a răspuns (pentru AliGab):

Da, stiu asta. Acum nu stiu cine si cum s-a informat dar mie mi s-a zis ca abia cand avionul este in zbor poti accesa aparatura dar fara conectare la internet sau ceva de genul. Don't judge.

| Otto2014 a răspuns:

Iti iei telefonul si stai pe fb.
Sau pe TPU

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Otto2014):

Si oare de unde o sa ia net in avion?

| Cameliapantiru a răspuns:

Iti iei un roman interesant, din genul preferat de tine, si citesti, nici nu vei realiza cand va trece timpul! Eu mereu citesc in timp ce calatoresc sau astept la rand si e un remediu dovedit eficient impotriva plictiselii. Calatorie placuta!