| Lasvegasnevada a întrebat:

Ce sa fac cand ma plictisesc rau si cand sunt bolnav vreau sa fac ceva sa ma relacxeaza sa uit de probleme stiu sa citesc o carte dar in afara de asta va rog raspundenti

Răspuns Câştigător
| claudiuxs a răspuns:

De ce sunteti limitati la fizic? te-ai gandit vreodata ce poti face cu psihicul? poti naste intregi lumi noi, si sa le materializezi in realitate, poti face ce vrei, imagiantia e o lume nelimitata, fii ceea ce vrei, fa ceea ce vrei, ca acolo nu ai limite, si daca ai o minte suficeient de stralucita, poti chiar sa modifici realitatea fizica ca ceea ce vrei tu sa apara

13 răspunsuri:
| Lizze11 a răspuns:

Un film. ascult muzica. stiu eu, te joci pe telefon big grin gasesti ceva

| PetreConstanta a răspuns:

Ziua ta sa fie mereu ocupata asa nu mai ai timp sa te gandesti

| Neimportant a răspuns:

Ai putea să te uiţi la un film, să vorbeşti la telefon, să asculţi muzică sau să dormibatting eyelashes

| Daria a răspuns:

Canta.-stiu,suna ciudat, dar asta e pasiunea mea si le-o recomand la toti cum imi vine.laughing
Cauta pe youtube melodiile care iti plac cu tot cu versuri si canti.happy
Eu cant la chitara si din voce.love struck

| silviu51 a răspuns:

RELAXCSEAZATE! Habar nu ai de gramatica si limba romana! Si tu vei lua bac-ul la p**ivara!

| Lasvegasnevada explică:

Claudiux eu nu prea am ce sa fac eu nu sunt asa de calator ca voi

| Lasvegasnevada explică:

Silviu51 esti prost eu am 11 ani de abia

| NukerPeElitesSro a răspuns:

Citeste o carte

| DennyxD a răspuns:

Pai poti sa scrii intr-un jurnal,sa iti faci un oracol,sa fai teste online pe clopotel.ro sau teste pe facebook(phrases),sa compui versuri,sa editezi poze(in pizap,photoscape,picknic,photo instrument,face in hole etc),sa desenezi,sa creezi difrite obiecte sau accesorii din diverse materiale,folosindu-ti creativitatea in acest fel,sa joci jocuri pe y3 sau y8,sa stai si sa vb pe chat etc. fundita?

| Dolnilaoa a răspuns:

Nu fi tocilar joaca si tu ceva pe calculator nu scrie dai naiba fi tupeist si o sa vezi ca o sa treaca ziua :X

| 123456numelemeu a răspuns:

Poti sa nr bani ca nu te plictisesti laughing)) poti sa te joci pe laptop la gta poti sa faci ce fac si eu sa stai totata ziua la calculator ori sa te duci la salon de masaj cam astea ori te joci pe tel.
ori te joci jocuri pe pc. ori pe psps ori pe xbox 360 ori pe wii ori pe plaistasan dansezi canti te joci te uiri la televizor iti bagi filme de comedie pe televizor ai ce sa faci dc zici ca naui ce sa faci ori sa faci ceva ce nai mai facut pana acum colorezii desenazi ai ogramada de loucruri faci poze
si ar fi trebuit sa-mi dai funita :@

| 123456numelemeu a răspuns:

Pei dc stai racit nu mai fii racit

| Lasvegasnevada explică (pentru silviu51):

Mai silviu eu am 11 ani cum naiba sa iau bacu