De ce sunteti limitati la fizic? te-ai gandit vreodata ce poti face cu psihicul? poti naste intregi lumi noi, si sa le materializezi in realitate, poti face ce vrei, imagiantia e o lume nelimitata, fii ceea ce vrei, fa ceea ce vrei, ca acolo nu ai limite, si daca ai o minte suficeient de stralucita, poti chiar sa modifici realitatea fizica ca ceea ce vrei tu sa apara
Ai putea să te uiţi la un film, să vorbeşti la telefon, să asculţi muzică sau să dormi
Canta.-stiu,suna ciudat, dar asta e pasiunea mea si le-o recomand la toti cum imi vine.
Cauta pe youtube melodiile care iti plac cu tot cu versuri si canti.
Eu cant la chitara si din voce.
RELAXCSEAZATE! Habar nu ai de gramatica si limba romana! Si tu vei lua bac-ul la p**ivara!
Pai poti sa scrii intr-un jurnal,sa iti faci un oracol,sa fai teste online pe clopotel.ro sau teste pe facebook(phrases),sa compui versuri,sa editezi poze(in pizap,photoscape,picknic,photo instrument,face in hole etc),sa desenezi,sa creezi difrite obiecte sau accesorii din diverse materiale,folosindu-ti creativitatea in acest fel,sa joci jocuri pe y3 sau y8,sa stai si sa vb pe chat etc. fundita?
Nu fi tocilar joaca si tu ceva pe calculator nu scrie dai naiba fi tupeist si o sa vezi ca o sa treaca ziua :X
Poti sa nr bani ca nu te plictisesti )) poti sa te joci pe laptop la gta poti sa faci ce fac si eu sa stai totata ziua la calculator ori sa te duci la salon de masaj cam astea ori te joci pe tel.
ori te joci jocuri pe pc. ori pe psps ori pe xbox 360 ori pe wii ori pe plaistasan dansezi canti te joci te uiri la televizor iti bagi filme de comedie pe televizor ai ce sa faci dc zici ca naui ce sa faci ori sa faci ceva ce nai mai facut pana acum colorezii desenazi ai ogramada de loucruri faci poze
si ar fi trebuit sa-mi dai funita :@
anonim_4396 întreabă:
AndradaNicoletaRaluca întreabă: