Depinde in ce moment al zilei vrei daca vrei de dimineata(in wekend) poti lenevi in pa sau sa mergi la piscina daca iti e asa de lene atunci pati sata cu animalul de companie (daca stai la bloc interesazate de un animal de apartament)su poti lua o pasare. - daca e pe la pranz plimbate prin garadina sau prin parc citeste bancuri mergi la mall dar daca iti e lene pat sa te gandesti la o petrecere in pijama (repet asata se poate mai bine in wekend) daca e in timpul saptamani poti invita o colega sa doarma la tine. - daca e seara te poti uita la tv cu o prietena sau petrecera in pijama sau poti petrece seara cu o persoana daraga tie CAM ATIT STUU EU BN MULT MAI MAI MULT DAR SCCES PA!
Orice ai face evita sa stai in casa apucate de catarat (sub indrumarea unui instructor) practic de 5 ani predau si cursuri :p daca nu apucate de trekking, rafting, bouldering etc. Un sport care iti ofera oarecum adrenalina si crede-ma nu te plictisesti. Cine vrea sa se apuce de catarat id-ul de messenger -> Alpin_adventure91 astept add
Fratele mheu un om inteligent adica un tocilar loool.se plictiseste...mai ia o carte sa citeasa si tot asa
Catodata mor de plictiseala! Dar atunci eu ma gandesc si imi vin multe idei. Sau apucate de fund si sari in sus! (e distractiv)
anonim_4396 întreabă: