Lasati ca au venit alea acasa, incepe teroare, ma duc sa imi inec amarul in cola
Adevarul este ca trebuie sa te pui si in locul mamei tale, cum ar fi daca copilul tau l-ai lasa sa se duca unde se plimba toti aia(cocalari, pitzipoance vbetivi, etc) parerea mea este sa o rogi frumos sa te lase cateva ore.
O inteleg pe mama, dar pe celelalte cum le lasa? adica...totusi....m-am saturat sa fiu tratata in unele cazuri ca pe un copil mare care intra in adolescenta si in alte cazuri ca un copil mic
O inteleg, dar nu sunt singura de varsta mea pe acolo, sunt chiar si mai mici
Eu personal am reusit sa scap de gura parintilor explicandule ca sunt tanar si ca am o viata de trait si ca nu vreau sa ajung un tocilar ratat fara prieteni si fara fete.Nu e neaparat daca tu mergi undeva sa-i zici la maicata exact unde mergi zi ca meri pana la magazin si daca te cearta ca dc ai stat atata no baga in seama si repetai ce ti-am zis mai sus cu timpul o sa te inteleaga si o sa te lase dandusi seama ca poti si invata si sa mergi la distracti.PE MINE MA INERVEAZA PARINTI CE DIMINUEAZA COMUNICAREA INTRE COPII SI FAC DIN EI ROBOTI DE TOCIT
Buna; incearca si convinge-o pe mama ta sa te mai lase sa mai iesi si pe afara; dar presusun ca nu te lasa pentru ca nu meritiajut-o pe mama ta la una alta, si ai sa vezi ca te va mai lasa si pe tine sa te mai plimbi pe afara
Nu e pentru ca nu merit spune ca nu ma lasa singura, si eu la varsta pe care o am nu trebuie sa merg la plimbari, scoala trebuie sa fie pe primul loc, fara plimbari
De unde esti?
cred ca ar trebui sa o convingi pe mama ta ca tinandu-te intr-un bol de sticla nu inseamna ca vei fi mai buna la scoala. PLUS CA... SUNT ULTIMELE 3 SAPT DE VACANTAAAA!