anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac? o fata m-a invitat sa merg pe faleza dunarii cu ea si inca 2 tipe si mama nu ma lasa pentru ca ei nu ii place ce oameni se pimb pe faleza, toti cocalarii si pitipoancele,adevarul e ca eu nu am iesit din casa vara asta nici macar la plimbari si fetele astea s-au plimbat toata vacanta si eu am stat in casa ca un zombie pe calulator,si ma simt prost, ce sa fac ca sa nu ma mai simt asa?

Răspuns Câştigător
| Gabitzu246 a răspuns:

Mi bine pespsi decat cola

9 răspunsuri:
| sanziana19 a răspuns:

Buna; incearca si convinge-o pe mama ta sa te mai lase sa mai iesi si pe afara; dar presusun ca nu te lasa pentru ca nu merititongueajut-o pe mama ta la una alta, si ai sa vezi ca te va mai lasa si pe tine sa te mai plimbi pe afara

| Yurisa a răspuns (pentru sanziana19):

Nu e pentru ca nu merit spune ca nu ma lasa singura, si eu la varsta pe care o am nu trebuie sa merg la plimbari, scoala trebuie sa fie pe primul loc, fara plimbari straight face

| Gabitzu246 a răspuns:

Adevarul este ca trebuie sa te pui si in locul mamei tale, cum ar fi daca copilul tau l-ai lasa sa se duca unde se plimba toti aia(cocalari, pitzipoance vbetivi, etc) parerea mea este sa o rogi frumos sa te lase cateva ore.

| juliettedub a răspuns:

De unde esti?
cred ca ar trebui sa o convingi pe mama ta ca tinandu-te intr-un bol de sticla nu inseamna ca vei fi mai buna la scoala. PLUS CA... SUNT ULTIMELE 3 SAPT DE VACANTAAAA!

| Yurisa a răspuns (pentru Gabitzu246):

O inteleg pe mama, dar pe celelalte cum le lasa? adica...totusi....m-am saturat sa fiu tratata in unele cazuri ca pe un copil mare care intra in adolescenta si in alte cazuri ca un copil mic crying

| Blasphemy a răspuns:

Ieşi frumos pe uşă afară, şi pleci.ce mare lucru?

| Yurisa a răspuns (pentru Gabitzu246):

O inteleg, dar nu sunt singura de varsta mea pe acolo, sunt chiar si mai mici

| Ghiti2011 a răspuns:

Eu personal am reusit sa scap de gura parintilor explicandule ca sunt tanar si ca am o viata de trait si ca nu vreau sa ajung un tocilar ratat fara prieteni si fara fete.Nu e neaparat daca tu mergi undeva sa-i zici la maicata exact unde mergi zi ca meri pana la magazin si daca te cearta ca dc ai stat atata no baga in seama si repetai ce ti-am zis mai sus cu timpul o sa te inteleaga si o sa te lase dandusi seama ca poti si invata si sa mergi la distracti.PE MINE MA INERVEAZA PARINTI CE DIMINUEAZA COMUNICAREA INTRE COPII SI FAC DIN EI ROBOTI DE TOCIT

| Yurisa a răspuns:

Lasati ca au venit alea acasa, incepe teroare, ma duc sa imi inec amarul in cola