Daca iti place remi intra pe www.joci.ro si creazati cont pe gratis sa poti juca cu oameni din toata tara.
Am citit acum pe Realitatea net. o colectie de anunturi trasnite si m-am amuzat copios.Trebuie sa ai simtul umorului si al limbii in acest caz. Mira
Sunt o gramada de jocuri online.La fel... poti scoate comedii pe care sa le urmaresti.Depinde si ce inseamna pentru tine distractie.Ai putea sa faci pe mess o conferinta cu prietenii...in care sa va distrati.
Stii faza de pe softpedia cu "noi doi de ce nu ne-am pu*-o pana acum?". Poti sa le-o faci prietenilor tai.Sigur te vei distra.Pentru mai multe informatii : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=494301
Internetul este azi asa de mare incit nu se poate sa nu gasesti ceva dar felul de a te distra depinde de fiecare. Unii vad filme, altii asculta muzica, unii citesc bancuri, altii converseaza...
Depinde ce iti place:gasesti jocuri, poti participa la concursuri, poti citi ziare, carti, poti comunica cu prietenii, poti viziona filme si multe altele-aproape orice doresti!
Descarc tot ce prind tot ce merge scos de aceea am net sa-l fac folositor nu sa-l tin doar pentru messenger eu de obicei scot filme
Lockerz.com este un site care iti da PTZ [puncte] pentru logare o data pe zi, raspuns la o intrebare gen sondaj si vizionat filmulete. Acesti PTZ pot fi folositi pentru a cumpara diferite lucruri: geluri de dus, haine, PSP, jocuri, Ipoduri, Laptopuri, etc. Primesti 2 PTZ daca te loghezi, 2 PTZ daca raspunzi la interbarea zilnica si inca 2 PTZ de filmulet [te uiti la cate vrei pe zi, dar nu poti viziona 2 in acelasi timp].
Proprietarul Lockerz este un fost investitor Amazon deci nu e teapa.
Inregistrarea pe site se face pe baza de invitatie. Cei care doresc sa trimita 1 mesaj la made_in_zalau@yahoo.com.
Ai mai multe raspunsuri joaca-te dragon city sau uitate la doza de has pe youtube ciao
Daca te plictisesti intra la noi pe site si uitate la un Film Online : www.filmeonline-hd.com
anonim_4396 întreabă: