Pai ce dorina, ca daca vr sa invii pe cineva sau sa mergi pe marte... ai probleme sau esti copil
Pai, pe toate le faci cu ajutorul lui Dumnezeu, nu? Asa ca, mergi mai bine la biserica in rmatoarea duminica si in timp ce preotul predica, in gandul tau puneti o dorinta, si cu timpul se va implini!
Invata,munceste inteligent, fi serios, fi matur, da tot ce ai mai bun si succesul va fi al tau. Apoi poti sa-ti indeplinesti orice dorinta atata timp cat este rationala.
Tu gandesti ma? Cati ani ani 11? Asa imi pun si eu dorinta maine sa gasesc 1 milion de euro si vin pe TPU si intreb cum sa mi se indeplineasca doamne mai ai un pic si intrebi cum sa zbori.
Daca nu ti se indeplineste probabil ca nu este atat de importanta, de necesara incat sa solicite mult interes. Mai incearca totusi daca este atat de important. Totul este posibil chiar si cand visezi.
Daca iti doresti de expemplu un PSP si parintii tai probabil ca nau bani nici tu probabil ca nai bani si probabil nici nu inveti la scoala sa stii ca nu ai nici o sansa ce crezi ca daca iei un fulg si il bagi in tricou si il scuip ti se indeplineste o dorinta?! sau daca vezi o stea cazatoare? Astea sunt povesti si nu mai crede in ele si asteapta pana cand iti iei un servici si devii pe cont propriu.
Nu iti face griji ca nu vreau sa il reinviu pe stra stra stra bunicul meu si nu vreau sa ajung pe jupiter si sa plantez panselute acolo...
Puterea vointei umane este uimitoare. Daca iti doresti cu adevarat ceva il poti realiza(dar sa nu fie absurd). Uite-te la documentarul "The Secret".
Uite aici http://timegate3.blogspot.ro/
Verifica site-ul zilnic si aboneaza-te, daca ai timp.
Nu ai dat totusi si un exemplu.In orice caz,daca sunt dorinte legate de cariera,sau alte diferite lucruri realizabile,trebuie sa studiezi/muncesti sa ajungi acolo,iar daca esti dedicat/a si-ti place ceea ce faci,ai sanse mari de reusita.
Daca dorinta ta este legata de sanatate,trebuie sa ai in vedere mereu faptul ca e mai bine sa previi, decat sa tratezi si sa nu te neglijezi nici-o clipa, fara exagerari, in schimb, gen imi dezinfectez mainile o data la 5 minute,nu permit nici un firicel de praf in casa, iau medicamente, sau merg la doctor, la orice semn de mica slabiciune, etc.Cat despre medicamente, nu le luati decat daca este absolut necesar.
Daca dorintele sunt legate de ceva ce tine in special de noroc, cum ar fi sa traiesc x ani, unul dintre principalele lucruri pe care le poti face sa speri(in cazul de fata si sa ai un stil de viata ordonat, desigur). Numai bine.