Faci febra si poti chiuli de la scoala asta daca nu ai ghinonul sa te duca parintii drept la spital, in perfuzii si nu trebuie multa, ca altfel chiar ajungi la spital cu perfuzii
Am mancat si eu odata Nu se intampla nimic... Daca mananci 1 intreaga ti se face rau, daca mananci 2 intregi ajungi sa vomiti si daca mananci 3 intregi ajungi la spital. logicStai linistit nu e grav nu ti se intampla nimic, doar sa nu ti se fi colorat cu alb stomacul xD
Faci febra, cica.
Insa este total neadevarat.Nu se intampla nimic grav, insa nu recomand, deoarece poate contine toxine
Din cate am auzit si eu... faci febra, te inrosesti. Nu am incercat niciodata
Daca mananci creta este posibil sa faci febra si niste ametieli minore poate peste o zi 2 o durere minora in gat si poate molesala fundoi?
Dorinta de a manca creta,pamant..., este o afectiune numita pica si arata o infestare parazitara a organismului, si de asemenea o lipsa a unor elemente in organism, pe fondul spolierii parazitare, daca mananci doar creta lipsa este doar de calciu, si organismul incearca compesarea.
Este un mit ca daca mananci creta faci febra, care nu este adevarat funda?
Pai,un coleg a mancat si a lipsit o zi de la scoala.Cand a venit a spus ca doar a avut febra... Dar, daca esti alergic, poate fi letala
feli79 întreabă: