anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se poate face in internet ca sa ajungi cunoscut?

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Se pot face multe depinde insa de cum vrei sa fii cunoscut. Daca faci fishing sau daca intri intr-o retea privata fara acordul stapinului poti fi dat si in urmarire prin interpol

4 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Mai nimic...trebuie sa pari la Tv...sau poti sa-ti faci un blog dar nu prea tine...

pupimik
| pupimik a răspuns:

In internet...sau pe internet?
Iti poti face un blog...si daca esti inteligent si gasesti subiecte interesate... poti ajunge cunoscut. Daca nu...nu big grin.Nu toti ne-am nascut sa fim faimosi...nu?

| fcsb a răspuns:

Poti face un site(dar trebuie sa ai o idee buna) si acolo iti faci publicitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea foarte simplu sa iti "construiesti" o serie de blog-uri despre o singura chestie care framanta sau intereseaza pe toata lumea. Iar in astea sa zicem 5-6 bloguri vorbesti doar despre acea chestie doar sa ai grija la repetitie deoarece devine plictisitor...anyway in felul asta ai putea sa trimiti link-ul blog-ului tau la prieteni si crede-ma ca daca publicarea va fi buna atunci va fi facuta publica. Eu am facut un blog legat despre seductia de femei-fete pentru toti baieti care habar nu au sa agate sau cucereasca o fata. Iar in mai putin de o saptamana am primit mail-uri de la persoane din toata tara cum ca blogul meu e cel mai tare chestii de genu asta. Asa ca gandes-te bine si succes.