| NothingImportant200 a întrebat:

Ce v-a adus mosul?batting eyelashes Mie mi-a adus un laptop, ugg-uri, un telefon, dulciuri, un parfum Ralph si mai trebuie sa primeesc!

P. S. nu cred in mos
P. S2 Craciun fericit!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a adus dulciuri, un laptop, o jucarioara de plus adorabila, fructe, suc si mai astept!

Sarbatori fericite si sper ca acest mos craciun ( in ghilimele ) sa-ti aduca mult noroc! Si poate imi dai o fundita... daca vrei!

44 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu a ajuns încă, ce face bătrânețea asta!
Crăciun fericit!
Pa, pa.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Draga Dariuta asa Mos Craciun as vrea si eu, plin de cadouri chiar daca nu mai crezi in el. Dar mai conteaza daca Mos Craciun exista! Si eu iti urez Craciun Fericit multa sanatate si fericire atat tie cat si celor dragi.

| pwp a răspuns:

Eu am fost la tara si nici brad nu am avut rolling on the floor))
voi primi un laptop si un telefon Nokia happy

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Doamne, cate cadouri... eu prefer doar o carte si un colier blushing

| xSoaked a răspuns:

Mie mi-a adus un post-it pe care scria "Nu raspunde la intrebarile celor care vor sa se laude prin ele, desi tu ai putea spune mai multe"... Holy crap, am raspuns! Scuze, Mosule...

| BumtSii a răspuns:

Mie mi. a adus un ondulator de par si o sa-mi iau niste UGG-uri saptamana viitoare. Un cadou mic dar exact ce. mi doream.Nu vreau o tona de cadouri si sa n.am ce face cu ele. Dulciuri nu mi. a adus pentru ca aveam destule. Ondulatorul mi l. a dat ieri. Iar dimineata cand m.am sculat m.am gandit ca o sa mai gasesc ceva sub brad. Dar n. a fost asa.Si atunci mi.am dat seama.Acum am primit putine cadouri pe langa anul trecut.Si cred ca imi este de ajuns. Daca imi mai doresc ceva va trebui sa mai astept. Poate in viitor le voi primi.De ex. eu imi mai doream o pereche de patine noi deoarece celelalte mi.au ramas mici.Nu imi doream patine noi pentru ca cele vechi erau demodate sau se vedea ca sunt mai vechi.Ma multumeam cu ce aveam. Dar acum nu s. a putut si nu am primit patinele.Asa ca voi astepta pana la anul viitor.De ziua mea nu o sa le primesc pentru ca este primavara si nu vreau o pereche de patine primavara. Apropo`Vad ca. ti place sa te lauzi?! Stai linistita ca nu ne faci in ciuda pentru ca tu ai primit mai multe cadouri si noi nu. Unii nu au primit deloc.Chiar daca isi doreau ceva foarte mult.Nu intotdeauna totul ne iese cum vrem.Cat despre cadourile tale.Foarte frumos.Si eu mi.as dorii sa primesc ce ai primit tu. Dar nu trebuia sa ne spui ce ai primit.Nu crezi ca esti cam rasfatata? Nu ti. o spun de rau dar toata lumea va crede ca te lauzi.Si copiii care nu au primit nimic se vor intrista.

| Bianqita a răspuns:

Hai sa ne laudam!
N-am atatea, dar te asigur ca sunt de 10000% de ori mai fericita ca tine.

| Iasmiine a răspuns:

Asa si? Te lauzi?

| LoReDaNa a răspuns:

Craciun fericit sh tie:* ( nici eu nu cred in mos)
Mie mia adus un calculator nou :X:X, dulciuri, bani :Xhee hee, sh un set de la avon de perii de par sh machiaj :X:X
Atata! :*

Oferi fundita?

| CatalinaMarina a răspuns:

Ce ne mai placee sa ne laudam. rolling eyes

| RoseNightmare a răspuns:

Asa si?=]]
Nu te-a intrebat nimeni ce ai primit=]]
Sa speram macar ca este adevarat si nu este doar un vis de al tau!

Merry X-mas!

| Octaviana_9832 a răspuns:

Chiar daca cu totii stim ca mosul nu exista, ar trebui totusi sa nu aratam asta. Profesoara mea de franceza, o femeie in varsta, calma si cu multa experienta d viata, ne-a vorbit in ultima ora despre importanta acestui fapt. Copiii de la cele mai fragede varste pana la batrani trebuie ca in zilele de sarbatoare sa intre in spiritul lor si sa creada ''intr-un miracol''. Cei care nu cred nu se pot considera un crestin adevarat si inseamna ca nu cred in D`zeu.

Cam trasa de par aceasta explicatie dar totusi vreau sa intelegi mesajul happy.

In legatura cu ce mi-a adus mosul... thinking
Nimic. Chiar daca fac parte dintre copii care si-ar dori ceva anume de aceasta sarbatoare uite ca nu s`a putut din cauza bugetului restrans. dar tot sunt fericita happy.
Ma bucur pentru tine si pentru cadourile tale :*.

Craciun Fericit tuturor!

| cryssa a răspuns:

Ce-ti pasa?raised eyebrows

| DeathTheKid a răspuns:

Cat de inganfat sa fii sa faci asta sau tipa care face bunicii mei sunt milionari, am si eu astfel de prietene, insa parintii lor nu le iau atatea ca sa nu li se urce la cap cum s`a intamplat cu voistraight face

Răspuns utilizator avertizat
| Do_3377 a răspuns:

Mama da ce bogat ii mosu pe criza asta!

| IoanaBogdana a răspuns:

Din pacate nu toti avem banii tai si nu toti primim si un laptop si ugg-uri de craciun. dar am primit 2 carti, 3 rochii, 1 milion, niste bratari si cercei si niste dulciuri.

P. S. am primit toate astea de la tot ''familionul'' meu. si nu-mi place ca te dai mare.

| Zzzo a răspuns:

M-a impresionat foate tare mesajul utilizatorului "Octaviana" si ''crinu''. Intr-adevar, multi copii poate doar viseaza la acele lucruri, poate nu au avut ocazia nici sa le vada vre-odata, dar tu? Te-ai gandit ca ai putea cizmele care le-ai inlocuit cu UGG-uri sa le dai unui copil? Sau calculator cel vechi? Sau hainele? Ai pitea sa te pui in locul unui copil orfan... Poate ca multi dintre noi nu am primit acele lucruri dar am invatat sa ne bucuram mult mai multe de un simplu Craciun fericit si daca am primit o bluza noua am stiut sa le apreciem mai mult. Sper ca magia sarbatorilor s aintre si in sufletul tau si sa inveti sa te bucuri si in alte feluri de acestea.

CRACIUN FERICIT!

| Anduciu a răspuns:

Cere-i si niste modestie, ai nevoie!
P. S:Nu uita sa te lauzi si cu ce vei mai primi, sa stie tot TPU ce copil bogat, rasfatat si fericit esti tu!happy
Craciun fericit!

| Ella98 a răspuns:

Doua perechi de cercei de argint, o caciula de frantuzoaica, un pulover gri pentru colanti, o cutie de bomboane belgiene si o carte :X Craciun fericit!

| DyaNa1337 a răspuns:

Dar ce lucreaza parintii tai, laudaroas-o

| Flory200 a răspuns:

Bn.
Mie mi-a adus o imprimanta, un laptop, un telefon, o tableta, un lant din aur si o bratara de argint. Aaaa... Sa nu uit de dulciuritongue
Si cam atattongue

| Alpha13 a răspuns:

Ce generos e mosu' anul acesta laughing))

| Kid_5810 a răspuns:

Ce copil esti laughing de ce am impresia ca ai intrebat doar ca sa te lauzi?batting eyelashes lasa-teeeee

| Puffu a răspuns:

rolling on the floor) Ce-ti mai place sa te lauzi happy
Eu "mi-am primit" iubitul inapoi happy Eram certati, ne-am impacat.
SI crede-ma ca sunt mult mai fericita ca tine, cu toate bunurile acelea happy
Craciun fericit!

| Ochiialbastrii a răspuns:

Cumva te lauzi?laughing

| jedi_8834 a răspuns:

Mie mia adus o ***... a zis ba n-am nimica pentru tine anul asta ca i le-am dat dariutei, mia aratata degetu si s-a duslaughinglaughing