Mai nu ştiu vouă, dar mie una nu mi-a adus iepuraşul nimic niciodată ... eventual o să'mi iau eu ceva şi o să mi'l fac cadou
La mine in familie nu e traditia asta cu iepurasul asa ca nu am de ce sa fiu suparata
Nici mie nu mi-a adus nimic di parte parintilor numa de la bunici, oricum nu sunt genul de persoana care trebuie neaparat sa primeasca ceva, ar consider ca sarbatoarea e pentru toata lumea.
Nu am primit cadouri dar am primit un "Paşte Fericit" alături de cei dragi şi multă dragoste! Da, vine la copiii mici, dar e bine din când în când, să mai vină şi la copiii mari. E "criză"
Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT :*
Pai de fapt darurile ce le aduce iepurasul sunt lucrurile noi ce ti le ia de pasti... cum ar fi o pereche de adidas, blugi... etc. nu neaprat bomboane si ursuleti
Iepurasul nu tine cont de varsta... ela duke ceva tuturor poate o sati cumpere mama sau altcineva ceva de iepuras
La mine in familie nu e traditia cu iepurasul. Mai primeam cand eram mica ciocolata, insa acum nimic. Consider ca aceasta sarbatoare inseamna altceva. In shimb, prietena mea cea mai buna mi-a oferit un tricou.
Am primit o cutie cu ciocolata de menta, preferata mea, si multa dragoste. Eu nu sunt de acord cu chestia asta, "iepurasul de paste", deci
Yurisa întreabă: