| alina14 a întrebat:

Ce va adus iepurasul? mie nu mi-a adus nimic! Au zis ai mei ca sunt mare pentru asa ceva si de anul asta nu imi mai aduce iepurasul nimic, ca iepurasul vine numai la copii mici. Asa o fi?

19 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mai nu ştiu vouă, dar mie una nu mi-a adus iepuraşul nimic niciodată worried... eventual o să'mi iau eu ceva şi o să mi'l fac cadoubatting eyelashes

| LuS[z] a răspuns:

La mine in familie nu e traditia asta cu iepurasul asa ca nu am de ce sa fiu suparata

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nici mie nu mi-a adus nimic di parte parintilor numa de la bunici, oricum nu sunt genul de persoana care trebuie neaparat sa primeasca ceva, ar consider ca sarbatoarea e pentru toata lumea.

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai cred ca la toti treuie sa vina iepurasul de Paste cu cate cevawinking.

| LoveMusic a răspuns:

Nu am primit cadouri dar am primit un "Paşte Fericit" alături de cei dragi şi multă dragoste! Da, vine la copiii mici, dar e bine din când în când, să mai vină şi la copiii mari. E "criză" laughing
Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT :*

| adi4ever a răspuns:

O victorie ieri a Rapidului cu International Curtea de Arges

| Ioanna2012 a răspuns:

Pai de fapt darurile ce le aduce iepurasul sunt lucrurile noi ce ti le ia de pasti... cum ar fi o pereche de adidas, blugi... etc. nu neaprat bomboane si ursuletibig grin

| lifeistough a răspuns:

E criza financiara si iepurasul n-are cadouri pentru toti copiii!

| tarziu a răspuns:

Cum sa va aduca ceva? saracul e in cuptor de mult!

| Just kidding a răspuns:

Pai eu am primit bani, si totusi, am 16 ani big grin

| natashacrown a răspuns:

Iepurasul nu tine cont de varsta... ela duke ceva tuturor poate o sati cumpere mama sau altcineva ceva de iepuras

| April23 a răspuns:

La mine in familie nu e traditia cu iepurasul. Mai primeam cand eram mica ciocolata, insa acum nimic. Consider ca aceasta sarbatoare inseamna altceva. In shimb, prietena mea cea mai buna mi-a oferit un tricou.

| TutiQ a răspuns:

laughing Am primit o cutie cu ciocolata de menta, preferata mea, si multa dragoste. Eu nu sunt de acord cu chestia asta, "iepurasul de paste", decihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iepurasul vine la toti copii, de la mari, uneori si la batrani, el nu tine cont de varste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iepurasul vine la fiecare cu cate ceva, la mine a venit cu iubire si sanatate, cu bucurii, asa ca stiu ca si tie ti-a adus ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ou de ciocolata de vreo 4 kg...am ciocolata pentru un anlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un parfumbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred`n Iepuras, doar in Mos Craciunlove struck. Deci la mie nu vine Iepurasu`big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai da si tu cate un iepuras.nu numai pisicuta.esti mare acum.

Întrebări similare