Buna!
Data de 21 decembrie 2012, va fi o zi ca oricare alta zi, nu va fi nimic magnific cum spun toti pe aici, nu va fi nimic,pur si simplu va fi o zi ca astazi de pilda, ca ieri, ia-o cum vrei.
Si daca crezi ce se spune ca va fi apocalipsa, NU va fi nimic!
Nu va fi nici o apocalipsa, numai Dumnezeu stie cand va fi, in ce zi s-ar putea intampla, de venit va veni apocalipsa, dar asta nu stim noi cand vine, repet:numai si numai Dumnezeu stie cand va fi aceasta!
Noi trebuie sa fim pregatiti pentru acea zi, nu trebuie sa ne prinda nepregatiti, neimpacati cu Dumnezeu.
Te pup!
Cica sfarsitul lumii.Dar eu nu cred in asa prostii.S-a mai spus ca in 2000, 2011 vine si acum 2012 Si daca esti cu John Cena respect! O zi buna sa ai.
Vacanta ...de atunci se ia vacanta de craciun ...in rest nu creed ca o sa se intample ceva de genu apocalipsa ca pana si papa o spus ca no sa vina sfarsitul lumi.
Pe 21 decembrie se va intampla ceva magnific, extraordinar, magic VOM LUA VACANTA, dar se spune ca va fi si sfarsitul lumii dar eu nu prea cred deoarece s-a mai spus asta de foarte multe ori. Funda?