| NameName a întrebat:

Ce vreti de la "Mos Craciun"? Dau fundita la cele mai dragute idei... si voturi la restulwinking. ^Ms^.

14 răspunsuri:
| Négatif a răspuns:

Bună.
Cred că cel mai drăguţ lucru ar fi multă sănătate, fericire şi multă iubire din partea celor dragi, plus un an bun mai mult şi un Crăciun alături de cei dragi.

| CastraveteMurat a răspuns:

In primul si in primul rand sanatate, fericire si un an cat mai bun.
Mai vreau niste haine noi, bijuteri si alte chesti de fetehee hee

| Melyssuka a răspuns:

Pai un ipad sau un laptop nou sau o sanie scumpa si frumoasa sau as dori sa imi aduca dulciuri sau haine multe sau vezi tu cu timpu ce iti pofteste inimabig grin! Succes!happy

| Bloody7777 a răspuns:

Vreau sa fiu cu fata pe care o plac sad

| JustmeV a răspuns:

Eu as vrea de la "Mosu" o chitara simpla laughing. smug si niste pantaloni de piele. happy

| IGM a răspuns:

Eu imi doresc de la "Mos Craciun" sanatate,fericire si :muuuuuuuuuuuulti pantofi,bijuterii,o vacanta la Barcelona, o tableta, un brad de culoare galbena si alte cateva chesti.

| andreeamarriaa a răspuns:

Eu as vrea ca "Mos Craciun" sa-mi aduca niste haine, accesorii, un joc monopoly si cam atatbig grin

| Diana915 a răspuns:

Sanatate ca e mai buna decat toatehappy

| mirunitza333 a răspuns:

Sanatate, fericire, noroc, bani = familie implinita

Eu nu am spus ce este dragut eu am spus cele mai importatnte lucruri.

| Muppet a răspuns:

Pace si corectitudine in lume. thinking

| Vladuthz a răspuns:

Fata pe care o plac happy

| Astamica123 a răspuns:

Eu vreau o fundita big grin
Si sper sa o primesc :*

| Lovξ a răspuns:

Pai eu mi-as dori de la Mos Craciun...thinking pai probabil un tel nouhappy, sau un laptop noubig grin, sau o vacanta draguta cu prieteni sau cu familia day dreaming, o bijuterie sau ceva hainute noi:-J...laughinglaughinglaughing stiu poate unele din cadourile care le vreau sunt putin cam exageratehee hee pentru Mos Craciunlaughing Oricum mi-as dori ceva simbolic ceva cu o valoare sentimentalalove struck care sa dureze si sa nu uit de acel cadou niciodatahappy.:X cam asta mi-as dori de la Mos Craciun:*:*:*:*:*hee hee

| iulikutzapisicutza a răspuns:

Eu doresc de la Mosu Un laptop, niste bijuteryyy lantisoare bretari si nu in ultimul rand bucurie pup pe toti si pe tine la fel draga mea:*:*:*