anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ziceti la varsta de 11 ani ar trebui sa am o prietena?

37 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Mai esti virgin la 11? pfoaaa.rusine mare, frate laughing in ziua de azi trebuie sa te tii dupa fustite de la gradi.

| Frau a răspuns:

Prietene... ai 11 ani si inca nu ai o prietena?!? Wow ce demodat esti. Copii din ziua de azi au iubiti de la 6-7 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| ir3al a răspuns:

Daca iti place o fata de ce nu?

| costel121 a răspuns (pentru ir3al):

Asta da dar nu pot sa ma imprietenesc ft bine cu ea si are pe cineva pff sad din cate stiu

| ir3al a răspuns (pentru costel121):

Atunci trebuie sa o faci sa vada la tine ceea ce nu vede la el.Desi la 11 ani nu poti avea o relatie serioasa.Este mai mult o joaca, dar poti incerca.

La asta ma referam cred ca sunt princei 6-7 fara prietena din clasa sad

Eee si ce daca? Nu trebuie sa te lasi mai prejos de ceilalti! Si nu trebuie sa fii suparat pentru ca nu ai o prietena.Iar daca fata are pe altineva, gandeste-te ca ai abia 11 ani si ca lumea este plina de fete frumoase! Bafta

Mersi... de incurajare de vreo 3-4 oore ma simteam prost...acum ma simt mai bine

| costel121 a răspuns (pentru tputputpu123):

Eu nu vreau asa... doar ceva mai mult decat amici

Bafta tie si, ca sa fiu sincera mai bine sa fii un smecheras singur decat unul cu o prietena la care nici macar nu tine si poate sta cu ea doar pentru a avea o prietena.Si nu ii asculta pe ceilaliti daca o placi asta conteaza

| mat31new a răspuns:

Vrei sa spui "iubita"?

| cudyu007 a răspuns:

Ai tot timpul. la varsta asta VRAJELI :plaughing 2 3 zile. e deja relatie serioasa laughing

| JustMe47 a răspuns:

laughing Parca zici ca e obligatoriu laughing Daca vrei straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata mea cand am vazut intrebarea straight face. Fata mea cand am vazut raspunsurile straight facestraight facestraight face. Ce iubire ma la 11 ani? Stai linistit, ai tot timpul din lume, o sa te plictisesti de relatii de-astea, nu te mai grabi. Chiar daca esti printre :cei 6-7 fara prietena", nu te lua dupa toti prostii care se cred smecheri ca...(ma abtin ca totusi, ai 11 ani big grin ) Succes :*

| costel121 a răspuns (pentru anonim_4396):

As vrea sa vad macar cum e macar prima experenta

| anonim_4396 explică (pentru costel121):

Ai tooooooooooooooooot timpul, nu te mai grabi atat de mult! La voi se numeste prietenie nu iubire, asa ca nu va fi mare lucru, doar o pierdere copilareasca de timp. Dar tu alegi...

| CharlieHarper a răspuns:

Chestia asta nu ține de vârstă... dacă nu consideri că respectiva merită atenția ta, nu ține de vârstă, ține de suflet... poate ai să îi auzi pe ai tăi peste vreo 3 ani:,,Trebuie să-ți faci o prietenă, neaparat, la vârsta asta". Sunt doar vorbe.

| CoCoMona a răspuns:

La 11 ani poti sa ai multi prieteni, cu sensul de amicihappy.

| Marmun a răspuns:

Bravo pustiu. incearca, spune-i ca o placi. Nu ai nimic de pierdut

| KingofWaR1 a răspuns:

Pai cum vrei tu.Dar fetele o sa fie mai inalte ca tine.Doar daca esti inalt ai putea sa ai.Sau poti si asa daca esti scund da o sa fii de rasu lumiihappy!

| ELY0 a răspuns:

Nu conteaza varsta! Conteaza iubirea!

| 8SlimShady a răspuns:

"As vrea sa vad macar cum e macar prima experenta", nu vezi ca nici nu sti sa scrii? Ce prietena?! Fai chestii normale, pe care le fac baietii de 11 ani... cum zic si cei de mai jos, o sa ai timp si pentru asta.

| costel121 a răspuns (pentru 8SlimShady):

Am uitat sa pun o virgula mare lucru...

| 8SlimShady a răspuns (pentru costel121):

Nu, acum trebuia sa pui virgula: intre "virgula" si "mare". Mai sus ai scris "experenta" in loc de "experienţă".

| FaNTøMëL a răspuns:

Bravo frate baga-te pe ea spune-i ca o placi si poate iese ceva. ceva, daca tu vrei sa ai o iubita de la 11 ani nu te retine nimeni

| dragosalin93 a răspuns (pentru FaNTøMëL):

Daca it place de ea tine-o

| andrada22jj a răspuns:

Eu zic in primul rand sa o lasi mai moale cu internetul.

| 4everMary a răspuns:

Da, de ce nu, poti avea oricand o iubita.

| ingersidemon01 a răspuns:

Pai da de ce nu

| scarecraw a răspuns:

Mie mi se pare drăguț să vezi așa ceva, dar să știi că nu e necesar. De la vârsta asta nu se știe sigur dacă e iubire adevărată, deci mai bine încerci de la vârste mai mari. Lasă-i pe prietenii tăi în pace și o să vezi că tot tu o să fii cel mai inteligent.