| Denysa-Myhaela a întrebat:

Cei care ati participat la concursul kiss cash vi s-a intamplat sa trimiteti sms si sa primit raportu de livrare necunoscut? Nu pot sa trimit deloc sms la kiss cashcrying dc oare voi stiti? n-am nevoie de corecturi gramaticale sau de comentat altceva eu vreau decat raspuns la intrebarea pe care am pus-o

34 răspunsuri:
| Andradaaaaa a răspuns:

Eu zic sa intri p site si sa te inregistrezi

| Serendipity17 a răspuns:

Eu sunt din galati si nu m a sunat pana acum laughing
inregistreaza te pe site

| pisoias29 a răspuns:

Hmm draga denysa ce ar fi sa incerci pe site-ul oficial kissfm? cred ca si acolo exista un forum de discutii unde ai putea intreba si sigur vei gasi raspuns la intrebarea ta

| 20pamy a răspuns:

Concursul acesta e o farsa proasta. Risti sa ramai fara credit. Am patit-o, deci aveti grija. Sa le fie rusine celor de la KISS!

| SSSkkkk a răspuns:

Te poti inscrie pe site! copii fara soarta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit-o la fel.Problema e ca am ramas si fara credit.La fiecare mesaj esuat imi scadea creditul cu cel putin 20 eurocenti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna denisa... cred ca merge doar de pe vodafone ca si eu am incercat sa trm si dupa cosmote si nu merge... dar nu imi ia credit. iar pe vodafone e tarif normal si mesajul se trimitie... asta cred eu... sper ca te ajuta cu ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o ciudatenie cu acest concurs...
In regulament scrie ca nu primesti confirmare (eu am primit una - nu cunosc motivul), in plus, pe site-ul lor, la sectiunea Concursuri, poti verifica daca esti in baza de date si... ai sa ai surprize. Daca nu primesti confirmare, ioc inregistrare (dupa confirmarea primita, m-am regasit si pe site).
Cred ca e o mare teapa ca totul in tara asta!

Mai jos, mesajul catre echipa Kiss

Salut
Sint ceva ciudatenii la concursul vostru Kiss Cash. Oare n-o fi o teapa ca peste tot in tara asta? In regulament scrie ca nu primesti mesaj de confirmare a inregistrarii, bun (desi eu am primit astazi unul (de ce?)), intrebarea care apare e: "Oare chiar te inscrie?" Se pare ca nu. Am facut inregistrari pe site de pe mai multe numere de telefon (pe site, adica acea o singura inregistrare). Buuun, toate apar daca fac verificarea. SMS am trimis destule zeci de pe trei numere de telefon diferite, si SURPRIZAAAA! Nici un numar nu apare la verificarea in baza de date! De ce oare?
As vrea sa aveti timp sa raspundeti, pina pe 6 decembrie, cind va impartiti toate premiile!
PS Voi posta, un pic, pe citeva forumuri acest mesaj... sa vedem pareri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati vazut cum s-au dat banii sambata, 28 noiembrie? Isi bat joc de cei care asculta intr-adevar. intrati pe http://www.anti-kiss.in-bucuresti.ro si comentati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu pot sa trimit. cred ca este ptre tarziu. am sa incerc maine pe la 11-12 Dim.
http://ro.chelios.net - anunturi online gratuite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

UN MARE Fas ACEST kiss stress. nu merita oboseala de a ii urmari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huidu si-a imbogatit toate neamurile si acum la seria a II-a a luat-o de la capat.La fel de mincinos dar mai prietenos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum vad daca m`au sunat de la kiss cash?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca deja ai precizat ca nu ai nevoie de corecturi gramaticalelaughing. deci esti constienta si tu ca esti analfabeta putin. sfatul meu.vezi daca stii mai intai sa citesti.probabil de asta nu poti trimite sms.ca nu trimiti unde trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trimis si eu SMS-uri la kiss, unele au fost primite altele nu, iar cand am dat sa vad pe site daca am fost inscris abia dupa o saptamana am fost luat in evidenta... in concluzie merge doar ca sistemul este mai prost conceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa trimiti sms. De fapt chiar trimiti. Numai ca nu ai confirmare automata. Este normal. Este conform cu Regulamentul concursului: spune clar ca nu se vor da confirmari la sms-uri. Confirmarea inscrierii tale o obtii singura, de pe pagina concursului, site-ul Kiss FM, tastand numarul tau de telefon (sau ma rog, cel pe care l-ai declarat disponibil pentru concursul Kiss Cash). Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E smecherie clara. le-am trimis email de pe siteul lor prin care le sugeram sa afiseze lista tuturor celor apelati. ca sa se poata regasi cei care "nu au raspuns" sau aveau "telefonul ocupat", si sa confirme / infirme daca au fost / sau nu apelati la acea ora.
Credeti ca cei de la kiss au raspuns? NU!
E tzapa, fratilor. Ei ffac ce vor acolo in studioul lor, nu-i vede nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce va enerveaza asa tare.Nu mai ascultati fratilor! In primul rand te poti inscrie pe site fara niciun ban, o fi bine sa nu dai niciun ban dar sa ti se dea sansa sa castigi un apartament, o masina, plus bani? Cred ca aici scrie concurenta... cei care stiu ca sunt varza si nu au atatia ascultatori. KISS FM e cel mai tare, iar pe Huidu si Gainusa ii ador pentru ca imi fac diminetile mai frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oamenilor eu am trmis mesaje si nu mi-a luat decat tarif normal adica 5 centi nu stiu la voi de cum nu va merge.si plus ca am intrat si pe site-ul la kiss si am vazut ca sunt inscriibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici nu e vorba anonimule de bani.Cu 5 euro poti sa bagi cateva sute de mesaje.aici e vorba de omenie si de corectitudine. A avut mici scapari nea huidu cu modul de primire al telefoanelor.Anumiti concurenti, le-a facut ceva cu un program sa nu poata intra in direct cu ei. Din moment ce toti avem dreptul sa participam chiar daca ascultam sau nu, nu mi se pare corect sa deviezi numere de telefon pe motiv ca acea persoana este VANATOR DE CONCURSURI cum spunea nea Huidu'. Acum cateva luni mi-am spus oful pe forumuri, probabil l-au citit scarbele si acum nu prea mai suna lumea din Tulcea, in schimb, suna aproape zilnic constanta, Timisoara, Galatiul ramane in top.laughing)))Cum e posibil mai fratilor un orasel precum Galati sa fie atat de multi inscrisi incat sa-i nimereasca zilnic? Se compara populatia din bucuresti de exemplu cu Galati? Sunt ferm convin ca sunt minim 50 mii inscrisi numai din Bucuresti, dar nu au noroc dehh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stati calmi.dj-ului care face programul la kicht fm, ar eu lista cu cel sau cea care trebuie sunat sau sunata.toti fraierii suna sa aleaga.aleg pe draqu.dj se joaca la tastatura si da "search". Aha. Da Huiduma ne explice si noua cum faci extragerile? Ai niste colegi buni care au povestit tot intr-un bar.Ma zici ce desteptule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incercati sa va inscrieti online. Eu asa am facut si am reusit din a doua incercare (fara sa mai cheltui tot creditul de pe telefon). Tot pe site-ul lor verifici daca numarul tau este deja inscris la concurs. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai un scris diactric

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra atunci pe net si trm de acolo ca eu am reusit multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Denisa daca ai citii putin regulamentul ai intelege...merge doar pe Vodafone. te inscrii frumusel pe site si gata...simplu si ieftinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru Kiss Cash e un blog foarte fain care ajuta cu indicii la http://indicii-kiss-cash.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba, ai mare nevoie de corecturi gramaticale...mai mare ca de bani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mi sa ntamplat mereu. nu stiu nici eu de ce oare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inscriete online si nu o sa mai ai probleme de genu

| DanielPetre a răspuns:

Tatal meu a castigat in septembrie 2009 si a fost pe bune 6. 500 euro