| lor3nutza a întrebat:

Cine a castigat aseara la Dansez pentru tine dar vreau cu detalii cat si ce a primit si cati bai au primit ceilalti As vrea sa fi cantigat catrinel si ionut

Răspuns Câştigător
| assasins09 a răspuns:

Ok daca n-ai rabdare uita-te aici:http://www.protv.ro/video/dansez-pentru-tine

11 răspunsuri:
| assasins09 a răspuns:

Te poti uita acum pe protv ca mai prinzi ceva din elbig grin si vei vedea cine va castiga

| lor3nutza explică (pentru assasins09):

Poi stiu deja ma uit dar vreau sa stiu ca nu mai am rabdare :-d

| FriendsShow a răspuns:

A castigat jojo cu ionut 60000 de euro... pepe a termiant pe 3 si a luat 15000 euro si ceilalti au laut locul 2 cu 20000 euro primiti... funda?big grin

| Musique a răspuns:

Locul 1. Jojo si Ionut love struck
Locul 2. Katrinel si Ionut
Locul 3. Pepe si Andreea.

| alexralu34 a răspuns:

A castigat jojo si ionut 60000 de mii de euro iar catrinel si cu ionut au fost pe locul 2 si au castigat 20000 si pepe cu andreea 15000 de euro

| PinkyFlor a răspuns:

Bunaaaa happy

Jojo si Ionut Tanase au castigat marele premiu de 60.000 EURO. Catrinel si Ionut au castigat premiul al doilea cu 20.000 EURO, iar Pepe si Andreea Toma au castigat premiul al treilea cu 15.000 EURO. Dar tot Andreea a castigat si premiul de la ProTv pentru cea mai buna dansatoare care este de 2000 de EURO. Asa ca Andreea a castigat 18.000 EURO. Ceilalti care au plecat inainte au primit si ei bani. Si Mircea Solcanu cu Roxana au primit 8500 EURO, Ceilalti 11.000 EURO, in afara de Aylin si Ovidiu care au castigat 13.500 EURO.

kiss

Cam dezamagita de deznodamant dar asta e naspa

| Amoniac a răspuns:

Locul 1. Jojo si Ionut:60000 de euro
Locul 2. Catrinel si Ionut:20000 euro
Locul 3. Pepe si Andreea:15000 euro

| assasins09 a răspuns:

Ce e naspa?

| assasins09 a răspuns (pentru lor3nutza):

Si mersi pentru funda:*