Este un joc belea... cam nasol ca faci bani greu si totul este scump dar...destul de tare ma joc de 2 ani
Salut si eu joc Shaya dar nu stiu unde sa cresc mai departe de 30. In orice caz e tare de numa jocul. Vi-l recomand...
Şi eu am încercat Shaiya. Jucam vreo 10 minute, dup-aia mă plictiseam.
Mă...nu e strălucit jocul, dar când n-ai ce face, mai merge din când în când.
Shaiya un gen Trailer se joaca nu mai pe net e super jocu daca al intelegi joc ia-l si o sa vezi cum e eu am jucat si mi-a placut
Eu am lvl 57 um si 53% exp si il vand ...deoarece vreau sa ma las ...care vrea sa il cumpere dj_maryux
nu incercati cu tepe ca nu merge,
Il vand intr-o singura metoda:dai bani dau contu.Ne intalnim undeva si il dau.PS,sunt din Timisoara
E fain :X. am observat ca sunt si f multi romani ...am un pagan de lvl 45 normal mode si un oracol de 46 hard mode .
Auzi...incearca sahiya evo, world shaiya si euro shaiya ca faci banii mai usor si treci lvl 60 um in aproximatin 3 ore
Bhhaa ce sa-ti spun
e prea misto joku asta
am lvl 42UM pagan...la light...ia id meu si mai vbim pe mess
alex. fabian01
Frate eu joc shaiya de cel putin 3 ani.cunosc jocu asta mai ceva ca buzunarul meu.Este un joc reusit. Eu am jucat 2 ani US. apoi m-am apucat de servere private de shaiya.Incercatil este. ff calumea.cand apuci sa te privatizezi.adica sa te lapisezi.cu lv 5/6/7. numa pe el stai la PVP.este ff tare... PVP lumea mea.In rest este un joc cam de nota 9/10 dupa parerea mea. Va incurajez sa-l jucati, no sa pierdeti absolut nimic.Us intr-adevar este greu la NM mai mere la HM la fel dar la UM.mori incet pana faci lvl.si cu toate astea.serverele de pe US sunt arhipline.deci.va imaginati..si cam atat. va las pe voi sa-l descoperiti... o zi faina. la toti.
Nonim daca mai joci shaiya cautama sau da-mi un mesaj
Eu am jucat shaiya pana vara trecuta am avut pe gaia si am pe gaia fighter de lvl 55 um dar eu unu ca um nu imi mai pot permite sa ma reapuc de shaiya decat daca bag bani reali in joc pentru un item care atunci cand mor sa nu mi se stearga caracter deoarece in joc acel item acolo cost foarte mult acum un an era 100 mil si acuma este 3 bilioane deci va dati si voi seama ca daca vreti sa jucati si sa ajungeti cu adevarat buni acuma decat daca bagi bani reali se poate deoarece toate costa foarte mult in joc
Eu am jucat shaiya pana vara trecuta am avut pe gaia si am pe gaia fighter de lvl 55 um dar eu unu ca um nu imi mai pot permite sa ma reapuc de shaiya decat daca bag bani reali in joc pentru un item care atunci cand mor sa nu mi se stearga caracter deoarece in joc acel item acolo cost foarte mult acum un an era 100 mil si acum este 3 bilioane deci va dati si voi seama ca daca vreti sa jucati si sa ajungeti cu adevarat buni acum decat daca bagi bani reali se poate deoarece toate costa foarte mult in joc
Yurisa întreabă: