Salut! Da eu am vazut filmul si am si citit cartea! deci este superb filmul! incepe cu prezentarea lui Charlie un baiat sarac care locuieste cu cei 4 bunici ai sai si parintii sai! Apoi se spune despre 5 bilete norocoase care ii va duce pe cei 5 copii care le nimeresc in minunata fabrica a domnului Wonka si acolo intalnesc o gramada de chestii superbe! facute din dulciuri! si Charlie se aflta printre cei 5 norocosi! Insa el spre deosebire de restul copiilor este cuminte nu creeaza probleme! la sfarsit el ajunge sa primeasca fabrica Domnului Wonka! :O se muta impreuna cu familia lui in fabrica! poti sa iei si carte este scrisa de Roald Dahl(unul dintre autorii mei preferati)deci filmul merita sa te uiti la el! SFAT:daca iti plac dulciurile ar fi bine sa ai la tine caci probabil o sa ti se faca pofta!
te roog funda? si da este adevarat ai sa vezi eu ti-am spus pe scurt ce se intampla te las pe tine sa descoperi restul! funda pls? (e si foarte haios)
Mai ales la sfirsit cind charlie si familia lui isi muta casa in fabrica de ciocolata..shi in special mi-a placut ceea ce s-a intimplat cu fiecare copil..mai ales fata cu guma de mestecat :p
Il stiu pe derost deci l-am facut la scoala de o mie de ori la tv o fost d multe ori da ii super ii cam d copii mici da ii bestial merita vazut
AndraaAndra întreabă:
Tauriel întreabă: