| Zuzulina_9287 a întrebat:

Cine adora animalele (caini)

Răspuns Câştigător
| chocolate_4052 a răspuns:

Eu. ii ador mai ales huski!
il ador

16 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Eu eu love struck love struck si cainii si pisicile si toate animalele imi plac love struck

| pwp a răspuns:

Eu.ador toate animalele, dar in special cainii.sunt cele mai loiale animale

| Dobitoc a răspuns:

Mie imi plac cainii.Chiar nu-i gasesc rostul intrebarii acestea

| Sua a răspuns:

Si mie imi plac la nebunie

| Iuly006 a răspuns:

Ii ador.In viitor as dori sa fac un adapost de caini.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Buna! Si mi imi plac animalele(toate aproape). Si imi plac chiar enorm, dar asta nu inseamna ca trebuie sa rabd de foame(cum aud la uni care sa autonumesc vegetarieni)doar pentru ca adorrrrrrrrlove struck animalutele.Doar nu o sa mancati patrunjer sau canabis.rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. Daca vreti sa dovediti ca iubiti animalele faceti altceva.Luatii pe toti acasa asa cum a spus altcineva:ancan. love struckiubeeeeeeeeeeeeeeeeeeescccccccccccc animalutzeleeeeeeeeeeeeeeeelove struck:o:*

| `KiddO` a răspuns:

Eu

| ancan a răspuns:

Eu :X:X:X:X

i'as lua pe toti acasalaughing

| cr1st1n1k a răspuns:

Eu:X

| Serendipity17 a răspuns:

Euu eu eu eu eu E U eu eu eu eu eu eu e :X imi plac la nebunie cainii :X am o catelusa de 5 ani. mi-a fost alaturi de cand eram mik :X si inainte sa o am, strangeam bani sa imi iau un catel ( stiu ca aveam vreo 5o de lei care insemna mai mult pe vremea aia ) si o femeie care aveo o catelusa a auzit si mi-a dat un pui happy era o zi friguroasa de iarna, cand am luat-o pe mitzu in brate! happy si stii, pe atunci numele ei era ana maria laughing nu ma intreba, i l-am schimbat dupa o zi in mimi

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prezentă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:X:X:X:Xador catelusii:X

| IoanaL0we09 a răspuns:

Eu ii ador nespus de mult dar si restul animalelor dar in primul rand cainii

| RoBmAn a răspuns:

Eu ibesc animalele.In special cainii pentru ca sunt loiali si iubesc sincer si neconditionat

| Miihnea a răspuns:

Euu! Am unul. Un Golden Retriever! E un scump si il ador. Are 2 ani si il am de la 1 luna. E ft cuminte si s-a obisnuit sa faca nevoile afara. Ba mai mult, are acelasi program ca si mine : La 11 - 12 culcarea si dimineata la 9-10 la plimbare. happy Fundita?