"Cine crede in viata de dupa moarte? Adica daca cineva crede in fantome!"
Deci asta inseamna la tine viata dupa moarte ? A crede in fantome...
Eu cred in fantome, spirite si chestii de genu, dar in viata de dupa moarte nu prea stiu daca sa cred sau nu.
In fantome, etenitati, stafii etc cred si eu! Dar daca te uiti pe youtube la Fenomene stranii" de pe Discavery vei vedea in ce sa crezi!
Ma uit la fenomene stranii.dar e regizat totul si sun asta ca fiecare episod are aceeasi actiune:o familie se muta intr-o casa noua bantuita.sunt chestii mult mai horror decat acel episod. uite,seria exorcistul,filme realizate pe baza unor fapte reale,sunt atatea lucruri inexplicabile .nu pot sa zic ca mi-e frica, pentru ca nu-mi este, ba mai mult chiar imi plac lucrurile astea si sunt pasionata de astfel de chestii.
Fraţii mei, să ne aducem aminte de nemurirea sufletului. Să ştiţi că suntem pe pământ străin şi călători. Auziţi ce zice Psaltirea: Nemernic este omul pe pământ şi străin ca toţi părinţii săi. Nimeni nu rămâne în lumea aceasta. N-am venit să stăm aici. Aici este o trecere necontenită; am răsărit prin naştere şi asfinţim prin moarte.
Sfântul acela, dumnezeiescul Iov, zice aşa: Din pântecele maicii mele am căzut în groapă. Aţi auzit? Atât i s-a părut viaţa pe pământ, după 400 de ani. Că, după bătaia aceea Dumnezeu i-a mai dăruit 140 de ani de viaţa, după ce l-a încercat cu atâtea chinuri şi boli; şi atât i-a părut, că din pântecele maicii sale a sărit în groapă. O săritura i-a părut viaţa.
Funda?
dydy08 întreabă: