Http://www.techdigest.tv/the-ring.jpg Ceva de genul asta? ...Si eu am avut cosmaruri cand am urmarit 'The Ring' dar eu zic ca nu e ceva de care ar trebui sa te ingrijorezi.Cred ca a fost un simplu cosmar.
Acum o serie de intrebari : Filmele care le ai vazut in ultimele 3 zile
: Daca ti a murit vreo ruda, prieten(a) de curand, un / o coleg(a) de clasa sau ceva.
E de rau. Daca visezi ca cineva moare e de bine. Adica atunci ii moare moartea cum ar veni. Nu stiu cum sa iti spun mai detaliat. / DAR in cazul tau e cam RAU. Fa asa cum a spus si colega ta de TPU,, gabytza,, Sau fa o baie in apa usor fierbinte si fa ca si un curs de yoga dar in cada. si nu te gandi la nimic. speram cu totii sa iti revii. funda?
Semn rau... dar cand mai visezi asa ceva du-te la geam dim cand te trezesti sa nu ti mai amintejti de vis adc o sa vrei sa ti amintejti sti ca ai visat ceva urat darnumai sti ce sincer mi s a intamplat
Multumesc Sheisohigh sa stii ca pe aia am visat-o. Am mai avut experiente neplacute. Ma uitam la un videoclip si nici nu stiam ca ea apare si a aparut si a tipat. In fine mersi.
Pitiicaa întreabă: