| Georgianna_8839 a întrebat:

Cine stie codul de la sims doi sa mi-l zica plz acept cat mai multe variante ca stiu ca sunt mai multe.

Răspuns Câştigător
| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Motherlode - 50. 000 $
kaching - 1. 000 $
TwinzR2Cute - familia ta va avea gemeni
aging on sau off - personajul tau nu va imbatrini niciodata

boolProp TestingCheatsEnabled true (pentru sims 2)
TestingCheatsEnabled true (pentru sims 3)
ultimele doua coduri : apesi pe SHIFT si pe posta de linga casa ta (dupa ce-l scrii in casuta de mai sus) si acolo sunt mai mult optiuni: sa-ti schimbi serviciul sau functia, sa te faci vrajitor, vampir etc.

aceste coduri trebuie sa le scrii in casuta de sus. ca sa o deschizi trebuie sa apesi CTRL+ SHIFT+C toate odata
cred ca e destul de clar happy

2 răspunsuri:
| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Motherlode - 50. 000 $
kaching - 1. 000 $
TwinzR2Cute - familia ta va avea gemeni
aging on sau off - personajul tau nu va imbatrini niciodata

boolProp TestingCheatsEnabled true (pentru sims 2)
TestingCheatsEnabled true (pentru sims 3)
ultimele doua coduri : apesi pe SHIFT si pe posta de linga casa ta (dupa ce-l scrii in casuta de mai sus) si acolo sunt mai mult optiuni: sa-ti schimbi serviciul sau functia, sa te faci vrajitor, vampir etc.

aceste coduri trebuie sa le scrii in casuta de sus. ca sa o deschizi trebuie sa apesi CTRL+ SHIFT+C toate odata
cred ca sunt destule happy

| IchHabeKeineName a răspuns:

Salut,
poti cauta pe internet coduri.Eu nu stiu prea multe si asa ca ti le zic pe cele pe care eu le stiu:
1. Kaching- 1. 000 dolari
2.Motherlode-50.000 dolari
3.Maxmotives- iti face toate nevoile la maxmium. De ex. daca mergi in vacanta si vrei sa faci acele insigne ( sa faci multee) trebuie ca sim-ul tau sa fie fericit(adica sa aiba toate acele liniute verzi). Acest cod face treaba in locul tau. Il poti folosi si in mod normal nu numai la excursii.
Fundita?

Întrebări similare