Da eu nu m-am dat drept miley da? si nu sunt asa proasta! am iesit cu media 9. 98 media generala
Si nici nu imi tr pentru concurs desteapto-desteptule. sunt probleme date la concursuri scolare da? care le am tema pentru sc
Uite o fata care sa da drept miles(din hannah montana) sisi mai pune si id cu numele ei si vrea sai rezolvam noi problemele ei ca sa castige ea concursu du-te tu si uitate la un episod din hana montana pote acolo o sa rezolve un exercitiu, sil poti copia sau du-te invata sa numeri.
Si daca tot ai avut media 9. 98 dc mai vrei sa te ajute cineva? Si vad ca esti o mare faca hana montana asa-i? si daca iti scrii id cu numele ei si ai o poza cu ea inseamna ca te crezi miles cyrus.Si presupun ca media 9. 98 ai obtinuto copiand dupa cineva sau ti-a dat cineva raspunsurile.Deci du-te bagati cartea de mate in cap si nu mai astepta sa iti zica alti raspunsurile.Copil copac.
Si mie imi place de miles, ii frumosa, talentata da n-am stiuteu ca nu esti prea buna la mate si nimeni din clasa ta nustie problemele alea. K imi pare rau ca team jignit, sper ca nu te-ai suparat prea tare; D. Pace?