Hey! Pai sa vedem... Inca nu s-au terminat semifinalele. Si sunt foarte multi buni. Eu inca nu pot sa decid pentru ca imi e foarte greu.
Doamne,ma tampiti cu Adrian Tutu he's not even that talented, eu as vrea sa castige Alina si Cristina.
Ceau dupa talent eu as alege trupa ballance dupa inima as prefera pe Adrian Tutu. Sunt 2 talente diferite si in finala ar fi o alegere foarte grea intre ei!
Tutu Adrian :X pentru ca nu ii e rusine sa isi arate sentimentele si isi iubeste mult parintii
tu cine ai vrea sa castige?
Buna.
Baiatul acela care a cantat printre primii in prima semifinala,imbracat in alb, uitasem cum il cheama
Tu pentru cine tii pumnii?
Numai bine.
Pa, pa.
Inca nu pot spune sigur pentru. mai sunt concurenti in semifinala dar, sunt SIGURA ca Narcis Iustin Ianau va castiga.Are o voce superba! Pe locul 2 ar merita Adrian Tutu,care prin cantecul lui a transmis un mesaj extrem de important:Copii, oameni buni, iubiti-va parintii! Sunt de acord cu el! Eu astept sa ii vad si pe cei din 8 si 9 aprilie cum se vor descurca.Pana atunci numai bine! Sper ca te-am ajutat!
Buna eu as vrea sa castige Narcis Iustinian (baiatul cu voce de soprata)
E cel mai talentat, chiar daca mai sunt alti ca TRUPA BALANCE
Tu cu cine ti?
Poate au fost unii mai talentati ca Adrian Tutu dar pe mine m-a impresionat povestea lui.
Pai...as vrea sa castige Adrian TuTu si Narcis Iustinian:X!
Bine! As fi vrut sa castige si Titanic Funky Fresh! :X