| contvechiidc a întrebat:

Cred ca am mai pus intrebarea dar o repet... Imi place de un baiat din clasa. in ora el se uita mereu la mine cum sa ii zic ca-l plac fara sa inceapa sa rada sau sa ii zica doamnei sau colegilor? in ore se uita mereu la mine eu cand ma uit se uita la mine de zici cami vine sal sarut... vreau sa-i zic cal iubesc dar cum? am 10 ani clasa 4-a cum sa ii zic? P. S. E cu folbalul cel mai bun rasp funda happy Scz pentru categorie

9 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

E naspa ca ai 10 anistraight face
Daca erai in clasa a 5-a era mai simplu!
Eu nu prea pot sa te ajut.Cuvintele vor veni de la sine daca ii vei spune, dar fi sigura ca nu are prietena!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-i zici ceva de genu "te plac si imi esti simpatic dar sa nu ti-o iei in cap sau sa te lauzi ca toti baietii prost crescuti si daca vrei sa ne plimbam sau ceva bine, daca nu...asta e". Acum nu stiu cat de bun e raspunsul meu, dar poate te-a ajutat cu cevabig grin

| alter4ego a răspuns:

Ia si te bucura de lucrurile simple ale copilariei! ai sa fii satula de iubire si iubiti mai incolo... uite eu iti dau un sfat de exemplu.fa tu primul pas si fa o mini gasca de colegi si cheama-l si pe el si mergeti la o plimbare le gradina botanica, sau zoo, profita de zilele inca insorite de toamna...ideea e ca la varsta asta toate activitatile sa fie frumoase trebuie facuta in gasca sa fie frumoase.big grin

| graffiku a răspuns:

Pai, crede-ma, Daca va sorbiti din priviri, inseamna ca e ceva mareee la mijloc happy fa chestia asta daca vrei sa il ai la mana happy, cand dai fata-n fata cu el, spune-i ca-i frumos. Gaseste tu o fraza mai complicata ceva de genu, " vai ce frumos esti scumpule " dupa ce ii zici asta, il lasi pe el sa faca urmatorii pasi, nu te pune in genunchi in fata unu-i baiat niciodata. Vei avea succes daca vei urma ceea ce ti-am zis happy

| Crissena a răspuns:

Of, sunteti mici... din pacate multi din baietii la varsta asta sunt infantili si fff copilarosi. e cam greu, depinde mult si de cum se comporta in grupul de colegi-prieteni. daca e mai serios sau mai timid e posibil sa puteti vorbi sau sa va mai trimiteti ocheade si zambete si totul se rezolva. daca in schimb este genul guraliv si galagios - o sa ai de suferit, caci se vor face multe aluzii si misto-uri.

| contvechiidc explică (pentru graffiku):

''scumpule'' rolling on the floor

| contvechiidc explică:

Mda mai mult el ma soarbe din priviri dar nu stiu cum sa fac primul fas ca eu sunt timida.

| contvechiidc explică:

Pas*

| Allix13 a răspuns:

Pur si simplu iti iei inima in dinti il tragi mai la o parte si ii zici... daca erai baiat era altceva