Deruteaza-l si tu verbal. Zii ce bine ii sta hainele Sau zii ca decat pe "x" mai bine pe el l-ai alege. Si scrie la status de genul "Daca vrei sa imi zici ceva spune-mi. poate e reciproc" ...Sau ceva de genul La mine doar mi-a spus un simplu adevar cu statusul asta[cel pe care il plac]. Iar colegii mi-au spus ce voiam sa imi spuna baiatul pe care il plac. Deci cred ca merge.
Trebuie sa ii dai de inteles ca iti place de el, incat sa simta la fel si daca simte ceva se va simti, va fi mai indraznet. Trebuie sa il faci sa se simta in largul lui si sa il incurajezi sa actioneze.
M-am plictisit de astfel de intrebari...si tu il placi? Daca nu, ce mai conteaza daca te place sau nu? Daca da, de ce sa nu faci tu primul pas? E regula sa faca baiatul primul pas sau care-i problema ca nu inteleg?
@Marionel... tu chiar vrei sa te gandesti la prostii? sa fim seriosi... ai inteles bine la ce m`am referit.
Pune-l pe prietenul tau cel mai bun sa se apropie de el si o sa-ti zica el, altceva nu stiu. Oricum e doar o sugestie nu cred ca va merge.