| EmilTraian95 a întrebat:

Credeti ca cea mai buna decizie de inceput pentru airsoft ar fi un co2 fara recull full metal? Eu asa am dedus din toate review-urile pe care le-am vizionat. Daca da ce modele mi-ati recomanda si care este pretul lor?
Si o intrebare nostima. Cu un pistol pot sa ucid graurii ce mananca strugurii din via bunicilor mei sau e nevoie de awp pentru precizia aceea?

Răspuns Câştigător
| Ryumex a răspuns:

Ehh HK45 CO2, clasic fara tevi si pnm, asa da laughing si mie-mi place clasicele gen Desert eagle, dar mna acum fiecare dupa preferinte big grin
Poti gasiii pe net nu doar in Ro ci si in alte tari ff multe replici airsoft chiar si replici arme reale pe ebay si etc, zic in caz ca esti curios, gasesti orice pe net pana la urma laughing) bani sa ai.
Iar respectiv la intrebare... normal ca o nimeresti de la 10-20 cu laser cu cat distanta e mai mare din pacate si puterea scade sad
Acm precizia difera la fiecare dar cum am zis distanta dupa parerea mea ideala ar fi la vreo 13 metri max 15 cum scrie si in ghid, de la 20+ deja scade ff mult puterea, precizia insa ramane acordata la cateva chestii micic cum ar fi conditile de vreme sa nu bata vantul, sa nu fie nici pre arece nici prea cald sa fie undeva vara la 20-25 grade e ok si greutatea bilei sa fie cat mai mica big grin gen 0.20 sau 0.25- 30 max pentru acuratete cu cat bila e mai mare mai gre atat scade potentialul preciziei si a puterii asta bine intales in conformitate cu distanta, bine intaes ca la distanta sub 4 metri cu bile de fier rupi, sunt bune de aproape. dar daca trece de 4-5 metri atunci bilele de fier scad in acuratete enorm, iar cele normale de plastic sunt bune pentru distante mai mari cat mai mici, de acea pe piata vei gasi doar de plastic, dar ziceam de cele de fier ca mna ziceai de permis de port arma si mna poate erai curios big grin oricum acelea sunt bune doar pentru caz si co2 big grin

2 răspunsuri:
| Ryumex a răspuns:

Eu unul am inceput cu un Colt 1911 Spring full metal :))
Dupa care am continuat cu un revolver tot spring, dupa unbetrretta electric, dupa vreo 2 un hawk si taurus pe gas dupa car eintr-un final am dat pe co2, le-am luat in ordine sa zic asa :)), bine intales ca nici una nu se compara la putere cu co2 dar la fiabilitate cele elctrice tin cel mai mult :) mai ales revolverele co2 cele Dan Wesson gen http://www.airsoft.ro/......--CO2_1707
Mi se pare super tari :D ca tot, la revolvere e fain ca nu au multe piese si sunt usor de folosit cat si puternice si destul de reale ca aspect chiar si cu recull
Acm pusti si awp nu am, am avut in mana un airsoft o psuca de asalt un rk-05 sau bad daddy cum i mai zicea :)) facea daune fiind o arma pe gaz cu 2 jouli upgradabil la 3 chiar 4 am auzit infine :D

| EmilTraian95 explică (pentru Ryumex):

M-am tot uitat la o gramada de modele mie personal mi-a sarit in ochi acest Umarex HK45 CO2. Cat de mult influenteaza tinta directia si acuratetea acel principiu de hop-up? Sau hai sa-ti pun o intrebare mai redusa din punctul de vedere al experientei. Daca iau acest model sau altul si ii montez un laser sunt sanse sa nimeresc o doza de suc de la 10-20 de metri? Cam care e precizia lor de fapt?