Nu numai norocul ti-l faci cu mana ta If you know what I mean In unele situati trebuie sa vina si de la sine. In cazul meu(BAC-ul) pot sa mi-l fac cu mana mea copiind, dar nu ma risc, chiar daca rezultatul ar fi promovarea. Asa ca sper sa ma "ajute" cu ceva si sa-mi pice exact ce stiu. P.S- stiu ca pare o intrebare puierila dar sunt un tip superstitios si de cele mai multe ori iese cum vreau. Sper sa fie si de data asta la fel.
Sunt doar superstitii care ne fac copilaria mai frumoasa. Cred ca toti am stat macar o zi cu burta pe iarba cautand trifoi cu 4 foi )
Poate ca ai dreptate. Oricum i-am pierdut la scurt timp dupa ce am postat intrebarea Asta da "noroc"
Ma eu azi dimineata am gasit in fata blocului un trifoi cu 4 foi. daca crezi iti aduce noroc chiar dupa ce l-am cules am castigat 50 si vb pe bune cine crede are noroc cine crede ca e doar o simpla supestitie nu are noroc daca grezi ai daca nu, nu ai noroc.
Este o vb daca crezi ai noroc daca nu crezi nu ai noroc depinde de persoana eu mai am momente cand mai vb cu dumnezeu si i-am zis da-mi un semn ceram foarte nervos si am esit afara..in fata blocului meu creste trifoi cu 4 foi si am zis ia sa dau o geana cand l-am gasit l-am rupt si ma simteam de parca m-am nascut eri am zis hai sa incerc la lotto pun 1 euro si uite ca am castigat 50 euro... daca mai gasesti pune-l intro carte si lasa-l acolo