| Mikutza22 a întrebat:

Credeti in sfirsitul lumii de la decembrie 2012 happy?

27 răspunsuri:
| diamar a răspuns:

In niciun caz!

| 20thoughts a răspuns:

Nu...doar Dumnezeu stie cand va fi!

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Nimic nu se stie poate si maine ne trezim cu casa daramata laughing))

| luybuburuza a răspuns:

Nu nu cred asta!

| Camelia01 a răspuns:

Nu se stie daca va fi sfarsitu` lumii. au zis de atatea ori ca o sa fie. si nu a fost.

Răspuns utilizator avertizat
| Mikutza22 explică:

Da nu vad nimic aici :@

| Joyman a răspuns:

Eu nu cred ca sfarsitul lumii va fi in Decembrie. Biblia spune ca doar DUMNEZEU stie asta. Ideea e ca noi ar trebui sa fim gata pentru el pentru ca nu stim cand va fi.

| vali1985 a răspuns:

Nu exista pentru ca iar l-au amanat in 2014 dar nu va fi.
Doar Dumnezeu stie cand se va intampla.

| dragonashuu a răspuns:

Nu e o prostie pana acum trebuia sa murim de vreo 5 ori.

| MrsDraguttza a răspuns:

Nu numi atunci
sa stii ca e si pe 222 mai.
asa zic oamenii
o tampenie laughing

| bogdan1004 a răspuns:

Chiar acum 2 minute am scris tot unei fete.Scuza-ma ca intreb cati ani ai? Intreb ca daca esti matur nu cred ca ai crede dar in fine, Cine judeca risca sa fie judecat, iti raspund la intrebarebig grine mult s-au "dovedit" fara nici-o reactie a apocalipsei inca din 1902 daca nu ma insel uite poti scrie pe net dar nu stiu daca gasesti:"Apocalipsa NASA" nu stiu daca gasesti eu am gasit acum 2 ani, nu nu cred nici in ruptul capuluilaughing Apocalipsa daca ma duc sa zic la KAnal D si zic eu pot prezicetongueRezic ca in anul 2013 in iulie vine sfarsitul fac o graoza de bani si in plus lumea vai de capul ei saraca cum e crede dar ce sa facem.

| SaveTheNature a răspuns:

Ar fi cel mai frumos cadou:X ma jur.
Dar mai e pana sa se implineasca scriptura. Oamenii vor muri de propriile arme ingenuncheati de suferinta in milioane de boli, raboaie, bombe si catastrofe ne-naturale!
Doamne ajuta sa vin in 2012 sa se termine cu suferinta.de la facere incoace.

| PinkPanther a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ca sa iti dai seama ca sfarsitul ni se trage de la noi nu trebuie sa citesti biblia, trebuie doar sa fii atent la ce se intampla in lumea asta ca sa vezi ca ne autodistrugem.

| PinkPanther a răspuns:

Nu cred ca vine sfarsitul lumii asa de curand, dar cine stie sunt de parere ca orice e posibil

| andy2000 a răspuns:

Astea sunt numai aiureli, pacaleli, dar a trecut totul.Ati vazut in Japonia cutremuru? Si meteoridu care era sa vina spre pamant? Ala era singuru pericol.Toti fac pacalelilaughing.

| SaveTheNature a răspuns (pentru PinkPanther):

Liberul Arbitru. Oamenii aleg sa-l vada pe Dumnezeu sau sa-l ignore.
Si tocmai am pus o intrebare pe site la sectiunea religie la care as dori sa-mi raspunzihappy

| TheAvenger a răspuns:

Nu,nu cred.iar dacă vine, vine pentru ăia mai proști..cică trebuia să vină din 2000, și iaca suntem în 2012 chiar..deci,luzăr cine-a scornit ideea asta

| MatiesIonut152212 a răspuns:

Nu cred

| cristina6666 a răspuns:

Nu,si eu am intrebat asta si am primit 15 raspunsuri ca este numai dupa voia lui Dumnezeu, nu dupa voia oamenilor, funda?

| Alyra a răspuns:

Nu ştie nimeni când va fi sfârşitul lumii. Ar putea fi chiar peste 2 minute.
Cel mai probabil va veni când te aştepţi mai puţin.hee hee
Deci nu, nu în decembrie 2012.
O zi frumoasă! happy

| Esfir a răspuns:

Nu, nu cred.
Dumnezeu știe când va veni sfârșitul lumii, El știe când să oprească această lume.
Dacă era să o luăm științific, sfârșitul lumii trebuia să vină de la anul 2002 încoace.
Nu îți fă griji în legătură cu așa ceva.

| Gwin a răspuns:

Nu.

| DubstepQueen a răspuns:

Scuze ca te dezamagesc dar sfarsitul lumii nu vine atunci cand vor oamenii ci cand vrea Cel Atotputernic.(DUMNEZEU)Funda?

| Constantin9704 a răspuns:

Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

| myruna2012 a răspuns:

Probabil va veni... probabil nu va veni!
Daca crezi in Dumnezeu, El va veni pe pamant si va lua cu el pe toti cei buni in rai si pe cei rai in iad...
Acela este un fel de sfarsitul lumii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred si sa-ti explic de ce :
cutremure dure nu vom vedea prea curand
o gaura neagra nu ne va absorbi
vulcani nu vor erupe decat peste sute de ani.
polii se inverseaza de-alungul secolelor nu intr-o zi
planetele se aliniaza mereu in luna decembrie

Mayasii nu aveau cum sa prezica la vesnicie. S-au oprit naiba.
Apropo voi astia cu conservele sunteti penibili.

Întrebări similare