| eeeeeeeeee a întrebat:

Cu ce va ocupati dumnevoastra timpul liber, dragi membri TPU?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

stau pe TPU, pictez dar cum a iesit soarele mai nou ies la plaja laughing

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ascul muzica, ies cu prietenele, stau pe mess, intru pe TPU, ma uit la tv, ma duc la scoala(cls a 8) si cam atathappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu si sotul suntem pensionari asa ca avem timp liber destul: mergem in parc, citim, dezlegam rebus, integrame, ne ocupam de gradina din fata casei(avem multe flori), si bineanteles eu ma ocup cu...TPU

Janina
| Janina a răspuns:

Studenta...si de luni ...in probe pentru ziarul Adevarul happy

mlm
| mlm a răspuns:

Citesc, ajut copii daca este cazul la teme, mai fac o prajitura si nu in ultimul rand imi place sa raspund intrebarilor de pe acest site.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Parc cu copilul cu role si biciclete, circ (maine mergem la Medrano), teatru, film, muzee, si cateodata excursii cu copilul cu trenul la munte, intalniri cu prietenele.

| Ben. a răspuns:

Cd pot sa ma dezlipesc din fata calculatorului am de renovat incalzirea centrala, de reparat peretii unei camere ca s-o zugravesc, am facut rame si site pentru usi si geamuri, am facut un grilaj de lemn pentru o usa cu sita fiindca o rupeau pisicile catarandu-se pe plasa, ud zarzavaturile si fac lectii q plozii care au mai putina tragere de inima decat un militian pensionat.mai fac si cate 1 exercitiu la violoncel din an in paste.nu ma plictisesc.

| hashe86 a răspuns:

Eh, multe, depinde de dispozitie si cat timp liber am la dispozitie.
cate un iesit in oras la vreo berica, cate o plimbare prin parc, un film, un citit, o piesa de teatru, net, TPU, iesiri in natura din cand in cand. si or mai fi ele dar alea sunt mai rare.

| idanna a răspuns:

Cand este timp urat si stau in casa mi-am facut un site despre vedete si fite (www.clickaici.com)si ma "delectez" postand tot felul...nu e nu stiu ce dar decat nimic...

| Little Kid a răspuns:

Pai mai multe: net, TV, mess, sa ma joc volei, sa ingrijesc papagalul si afara cu fetele:p

| bunica a răspuns:

Curatenie, mancare, relaxare cu nepoteii care-mi dau foarte multa energie, rebus, plimbari si abia astept concediu sa merg la munte la aer curat.

| Elena0210 a răspuns:

La pc, asc muzica, ies cu prietenii, ma uit la tv...etc

| darcalex a răspuns:

Jocuri pe pc si sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau pe net...

Întrebări similare