Simt binecuvantarea ploii. Ce poate fi mai frumos? Daca e prea vulgara pentru mine o admir contemplativ de la distanta alaturandu-i fel de fel de imagini.
Navighez pe net, citesc, dezleg rebus, uneori recuperez somn pierdut in serile trecute!
De obicei vorbesc la telefon, sau citesc.Mai o ciocolata calda, mai un fursec...
Ascult muzica pana imi vine chefu de dans... dupa ce se duce cheful de dans ma culc. pai mananc, apoi sun o prietena si povestim la telefon timp de 2 ore. apoi iar ascult muzica ma mai analizez oleaca in oglinda, incerc noi tipuri de machiaj, noi manichiuri, modele ...etc
Uneori stau si ma gandesc, pe net, raspund la intrebari pe TPU, asc muzica, ma joc cu sora mea, ma uit la tv., fac ex la engleza.
Cateodasta pe comp cateodata pe psp (playstation portable) sau citesc cate ceva
Calculator, exercitii fizice(ex: flotari), tv, ma duc la prieteni acasa, sau vin ei la mine.Ciao!
In perioada asta fac exercitii la mate, pregatiri :-& bleah :-&
Dar cand sunt in vacanta sau weekend. Stau pe mess, la tv. Ma duc la prietena mea cea mai buna.
Citesc. mai nou am inceput o carte sa o citesc si vreau sa o termin. Tu ce faci?
@adellyna, pai citesc, ascult muzica, ma uit l un film, desenez sau ma joc pe nintendo dsi.
Yurisa întreabă: