Dai una in cap ...glueam
SPunei sa te lase in pace si daca nu o face apelezi la parinti, profesori, politie!
Asteapta-l la cotitura si ataca-l brutal (sa se stie, nu incurajez violenta. era o ironie ieftina)
Spune-i ca i l-ai dat unei rude si nu il mai ai. Ai grija sa nu te vada cu el dupa ce ii spui asta.
Succes!
Spune-i ca daca tot il vrea atat, le poate spune parintilor lui sa il cumpere. Daca nici asa nu vrea spune-i ca il poti sa pe 55 de milioane
Mi-as lua cooki-ul si l-as pune in husa iPhonu-lui si si pe iPhone l-as baga cu mare grija intrr-un buzunar ascuns pe dininauntru si cand el va zice ca e in husa i-as arata husa cu cooki-ul si i-as spune ca mama mi-a confiscat iphonul simplu
Pai. dupa parerea mea... ai cateva modaltati. nu mai iei Iphone 4 la scoala, ii spoi sa t-i la luat unul din parinti, il previ ca te duci la profesori...
Pur si simplu cel mai bine este sa te impui, sa ii spui in fata ca te deranjeaza ca Iphone`ul tau sa ajunga la el. Daca nu intelege cel mai bine este sa te duci la dirigintele tau ca sa rezolve problema.
Bafta!