Eu am diriga prof de sport...e ca si cum in orele de dirigentie faci sportul si la sport dirigientie, media 10 toata clasa si nu iti da 4 daca nu vii cu treningul la scoala, in rest daca fumezi iti suna parintii, tipa la tine gen (X nu te mai juca cu apa, sun-o pe mama, de ce ai sarit pe geam, de ce il bati pe Stefan, de ce ai luat 4... ) cel putin asa e o zi obsnuita la mine in clasa, cu diriga mea de sport, iti urez bafta!
Mie-mi place de diriga...adica nu e nimic rau la ea. Mie-mi place ora de sport, asa ca n-am nimic impotriva!
Iti place ora de sport,ca in ultimul timp stai pe bara(sau banca,sum vrei).Nu-i nimic rau la ea...dar in jurul ei da:directoare isi bate joc de ea cai noua in scoala, ne pune sa facem ora deschisa si sa pregatim nu stiu ce minuni pe acolo, sa facem afise pentru vestiar...
Auzi vezi ca aveam probleme cu tusea...dar mi-era o ciudat cand jucati baschet Auzi dar ce trebuie sa facem la lectie deschisa ca ea prima data a zis : Un sfat pentru un copil mai mic Dupa a zis : Ceva cu prietenie.deci ce facem?