Sincer nu este foarte indicat sa faci asta pentru ca te furi singur. daca numarul de la nume reprezinta anul in care te-ai nascut, atunci tin sa iti zic ca nu esti pe drumul cel bun.O spune din suflet si din experienta:mai intai responsabilitatea si apoi restul.
Pai daca inveti dimineata viide la scoala, mananci ( te schimbi) apoi deschizi caietele si te apuci de invatat o sa iti ia cam 2 ore depinde de teme, iar dupa aia o sa ai timp de joaca...
Ai grija sa nu o lalai cu temele
mult succes!
Ca sa scapi de teme trebuie sa le faci. Insa mai exista o solutie: scrii doar cerinta.
Pai... Le scrii? Sau poti sa nu le faci, dar nu cred ca profesorii ar fi de acord
Pai...
Iei de la sfarsitul caietului(la raspunsuri)
Faci ce ti-se pare mai usor si la scoala spui d-nei/d-nlui ca nu ai stiut
Daca ati trecut la o lectie noua nu o faci si zici ca nu ai inteles-o
funda? plzzz
Succes si nu uita de funda :p
p.s.--ce draguta e pisicuta ta de la avatar :d
Cum sa zica ca nu a stiut? Are mama si tata care inteleg si o invata. Daca faci asta, o sa te intrebe profsorul/profesoara: Dar ce, nu ai mama? Puteai s-o intrebi pe ea!"si daca nu iti faci temele iti pune insuficient in carnet! Asta chiar e cel mai,, prost" raspuns(intre gilimele ca nu prea stiu cum sa zic)!
Stii Ceva? eu nu tiam cerut tie parerea! Al Meu e Prost?
Poate Al Tau...NU AI COLEGI CARE SA CONFIREME CA AI FOST ACOLO?
Fatile cum ai luat cartea sau ce ati primit fale inainte sa-ti dea ia ca dupa aia stai cu... in sus si faci ce vrei fa cum iti spun eu