Trebuie sa astepti pana se redeschid serverele...si mie mi-a facut asa la server 1 dar acum i-a dat drumul
Daitmi si mie un cont de metin 2 gx ce sunteti asa de marlani aveati 100 de conturi care nu le folositi dati 1 ma
Nu stiu, eu mi-am facut cont si am uitat numele si parola si vroiam sa-mi fac altu nu mergea acum vreau sa copi gx dar imi interzice am voie o data la 24 ore ca am anulat din greseala copierea.
Bai fratilor fiti pe faza ca trebuie sa se deschida inregistrarile asa cauitativa in fiecare zii pe www.metin2gx.ro si intrati acolo pe server2.
Alex2009 iti spun simcer eu n-am cont pe metin2 gx dar si eu vreau plzzzzz( id mess marian.bossu12
Care stie cum se fac conturi pe metin2gx.ro saucare au conturi care nu mai joaca conectai id asta madalin_gutza
Ami cer scuze nu am un raspuns. dar am o alta intrebare daca sti alte site-uri metin privat.
Se mai fac inregistrari cred, eu asa imi aduc aminte am reusit sa imi fac un cont, iti urez noroc sa reusesti sa iti faci si tu unul
Buna sunt gm pe metin2 gx am lv 2 pentru ca nu mi-am setat lv-lul. iti spun eu de ce sunt inchise. sunt inchise pentru ca se lucreaza la inca 6 servere la care toti pot fi sgm sau gm. peste 3-4 ani vor fi gata si banuiesc ca numai pe acelea o sa jucati.sall
Inseamna ca se fac upadeuri pe server dar da acum incolo merge ca si mie mi s-a intamplat asta. asa ca acum fa-ti cont
Salut! Va rag frumos imi dati si mie un cont pe metin2 ro gx! Tot imi spune ''Serverele au fost inchise". Dati-mi si mie un cont va rog frumos uitatimi meilul lasati-mi acolo va rog contul! Ms!
Imi dati va rog un cont daca nu va mai jucati! id de mess este smecheras48! mersi pentru cont!
Fratilor va rog dati-mi si mie un cont pe gx nu fiti zgarciti daca vreti sa-mi dati id-ul meu este gaby_parkuristu
Uitati aici cei care joaca Counter Strike 1.6 192.168.1.2:27015
e tare sv intrati pe el mai lasati metinu!
x0xandra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
DaciaRomania întreabă: