Va rog dati-mi si mie un cont de orice lvl... dati-mil pe ID-ul razzzvan.best plzzzzzzzzzzzzzzzz
Va rog dati-mi si mie un cont pe GX de orice lvl... dati-mil pe ID-ul razzzvan.best plzzzzzzzzzz
is gm pe metin2gx daca vreti conturi 5 euro TEleofn vodadone si id vostru ameu e id HGG.clan
Daca tu aI CREAT dc nu ai facut mai multe servare
sa stii ca mai intru sa vad raspuns
ca
Cine are un cont pe metin2gx ca mie mia banat 3conturi pana acum dar nu stiu dc. cine are va ii au unu cant pe metin2ro lvl 40 ...adresa mea de ymail:alex_yoo26.
Ciner are unu cont pe metin2gx del lvl 1 nu comteaza a imi fac eu alt caracter dar nu maia am cont adresa mea de ymail:alex_yoo26.
va ro sa imi dati si mie unu
Alex ai mess sau skipe daca ai cautama ca te ajut eu cum sa-ti faci ca merge!@@@ vezi ca faci repede lv intr-o zi faci lv 66 sau maiu mult
Cine are sa-mi dea si mie un cont de MT2GX sau sama incete sa-mi fac 1ca nu stiu nu pot add ID de mes vladut_ababei va rog frumos
Imi da si mie cineva cont pe metin2 gx!
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tony_bossutenis (id)
Fratilor dati-mi si mie un cont de gx care aveti mai multe doar unu vreau.nu cont ce lvl important e sa joc va astept la id crazy_boy_edy_sme08 plz vreau cat mai repede
Am eu cont de lvl 72 dar e inchis server pe data de 14.4. 2010 intreb sa shiu
Zi namele si parola numele la contul meu de 80 pe gx este:gxmetin2antic in TPU ma cheama,, jackfron'' deci, da-mi mesaj dac esti de acord
x0xandra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
DaciaRomania întreabă: