| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot aparea intr-o revista sau un ziar sau sa mi se ia un interviu facand ceva folositor,util si de apreciat? Ma gandesc la ceva in domeniul religiei,istoriei, psihologiei sau geografiei.Sau sa vorbesc despre viata mea.Mi-as dori mult.Cum?
M-am inscris la un simpoziom al liceului despre o tema ecologica si imi da diploma de participare si premiul in caz de castig, primele 3 locuri sunt premiate.Dar nu ma multumesc cu atat.Vreau mai mult. Vreau sa fiu apreciat pentru ceea si vreau sa fac ceva util, impresionant si SUPERB! DE BINE!

8 răspunsuri:
| IsenHel a răspuns:

Hahahahaha happy
Lupta pentru popularitate, ma uimeste la specia asta happy Eu spun sa incepi prin a face ceva. Planteaza, un pom, ajuta o fiinta si incearca sa nu astepti nimic in schimb. Se cheama a ajuta neconditionat, fara sa urmaresti ceva anume, si poate ca ai sa devi si celebru, daca asta iti e oful laughing ce nebuni! laughing

| AvalohAlyn explică (pentru IsenHel):

De ce ma? Mentionez ca vreau sa fac ceva de apreciat bun si placut lui Jesus Christ.

| IsenHel a răspuns (pentru AvalohAlyn):

In primul rand, Crestine, te rog sa iti revizuiesti vocabularul! Cu "ma", poti sa te adresezi parintilor tai daca ei iti permit. Pentru un Om care se vrea maretz, esti cam necioplit!
Cat despre Isus, Prietene, sunt sigur ca nu l-ai inteles, tu si restul fanaticilor, multi dintre voi, nici nu stiti care este diferenta dintre Dumnezeu si Isus, si despre ce e vorba in geneza. In fine... e clar ca esti limitat happy

Ce e rau in a zice''ma''? Ma uimesti si in ceea ce priveste limitarea crede-ma ca nu sunt, sunt inteligent nu ma laud, am o inteligenta ridicata, psihologul mi-a zis ca am iq ridicat, nu extrem de mult.Ma consider ca am o cultura generala bogata si sunt un tip linistit, cuminte, timid dar care in ultimul timp a prins curaj.Si te rog nu te supara ca nu am zis nimic gresit prin acel ''ma''E ceva barbatesc.

Prietene, e vorba de respect, cat despre acest IQ, sa-ti explic ce nu iti explica doctorii, este un test irelevant, inteligenta nu poate fi masurata, poate fi estimata, iar intre o estimare si un lucru cert, este o mica mare diferenta happy Avand in vedere ca Omul, ca si specie, este cam retard, avand in verede ca foloseste cam 10% din capacitatea creierului, nu impresionezi pe nimeni cu acest IQwinking. In momentul, in care vi, si imi spui ca esti inteligent, Comitzi o discriminare, Eu-l tau il discrimineaza pe al meu happy Incerci sa ma dominiwinking Iar asta, nu stiu daca te face mai bunwinking

Daca vei vedea toata activitatea mea de pe acest site vei vedea cum gandesc.Te rog citeste vreo 30 de postari, vreo 30 de intrebari si 30 de raspunsuri castigatoare.Si zi-mi parerea apoi.Merci,spor.

Nu intelegi un lucru simplu happy Fiecare om percepe realitatea diferit, din cauza simplului motiv fizic, ca nu putem impartii acelash spatiu si timp, in acelash timp. Asta inseamna, ca eu vad ceva, iar tu altceva, avem perspective diferite asupra realitatzii pe care o impartzim. Daca eu ma uit la tine, te vad pe tine si ce este in jurul tau, daca tu, te uiti la mine, ma vezi pe mine si ce este in jurul meu, eu nu ma pot vedea pe mine, iar tu, nu te poti vedea pe tine. Cum amandoi itraim in aceashi lume, fiecare o interpreteaza altfel. Vrei sa imi spui ca Lumea este cum o vezi tu si nu cum o vad eu? happy Vrei sa imi impui realitatea ta? Cu ce drept? Daca pot sa te intreb! happy