| flipthelick a întrebat:

Cum pot cuceri o fata? multumesc anticipat
FUNDA

Răspuns Câştigător
| xCookiieMonster a răspuns:

Pey in primul rand vorbeste cu ea. afla ce ii place, de ce este frica, ce ar vrea sa faca in viata. de fii tu insati(deci sa fii prietenos si sa o asculti cand vrea sa iti spune sa o ajuti si asa o sa aveti o relatie mai buna si apoi. dupa o vreme poate o sa fiti impreuna) bafta!

10 răspunsuri:
| codrinstefan2103 a răspuns:

Be yourself.

| millyca a răspuns:

Greu... mai repede cuceresti Albania! Depinde dar si de fata.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

● Mai sus de toate asculta-ti instinctele.

● Nu uita tu esti mai important ca ea tu esti premiul.

● Fi barbat si nu te lasa manipulat de vrajile ei.

● Fi calm.

● Nu esti ca un autobuz care

circula din 10 in 10 minute.

● Nu esti ca o benzinarie deschisa 24 de ore pe zi din 24.

● Esti odata intr-un mileniu ca un asteroid care ajunge in Siberia si ucide o gramada de animale mici.

● Daca ea rateaza asta atunci ea va muri inainte sa aiba sansa sa traiasca experienta din nou.

● Are doar o opportunitate cu tine si accea este oportunitatea care tu ai creat-o cu apropierea ta.

● Daca ea nu exploreaza accea oportunitate cu cea mai mare capabilitate a ei de a fi o persoana sociabila, atunci poate sa se duca naibii.

● Si desigur treci mai departe.

| stelistu720 a răspuns:

Cati ani ai?

| Sky781227 a răspuns:

Nu trebuie sa te prefaci, trebuie sa fi sincer, sa fi o persoana buna, sa se poata purta o discutie placuta cu tine. Ai grija la detalii, sa o privesti mereu cu niste ochi frumosi, daca esti indragostit, invit-o la o plimbare intr-o seara, si nu o sa iti poti lua ochii de pe ea. Si sa nu iti fie frica sa ii spui ceea ce simti pentru ea, nu stiu ce varsta aveti, dar daca sunteti la o varsta la care sa incepeti serios sa mentionezi asta, ca vrei ceva serios. In rest, chill out and be yourself. Tot ce ti-am zis aici a functionat pentru mine, daca am omis ceva, o sa revin.

| bakerbonc a răspuns:

Trebuie sa te bagi cu ea in seama (daca sunteti colegi)altfel sa fi atent la ea sa vezi cum se comporta sa vezi ce ii place iar daca sunteti colegi cerei id sau nr de tel incearca sa mai vb cu ea pe mess sau cauta motive cand vrei sa o suni (ex. ca nu mai stii ce teme ai sau ce trebuie de invatat pentru test)si dupa te mai dai la vorbe cu ea fi tu insuti sa nu iti fie rusine fa glume dar nu de prost gust si sa fie in limita bunului simt apoi cand ati inceput sa vb mai mult la scl sau acs o intrebare daca vrei sa iesiti la un suc sau o cafea si dupa vine totu de la sine.
Sper ca te-am ajutat! funda?

| flipthelick explică (pentru stelistu720):

14

| stelistu720 a răspuns:

Cand e singura spune-i ce simti pentru ea

| pwp a răspuns:

Prin felul tau de-a fi :*

| xCookiieMonster a răspuns:

Mersi pentru fundita!